kapat
02.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yerli dizilerin tek adresi

İkinci kez yayınlandığında bile reyting rekorları kıran 'Deliyürek' izleyicisiyle bundan böyle atv ekranlarında buluşacak
Türkiye gerçeklerini göz önüne seren, hem gerçekçi, hem de destansı öyküsü ve titiz çekimleri ile her zaman alışılmış televizyon dizilerinden farklı bir çizgi oluşturan 'Deliyürek' bundan böyle izleyicisiyle atv ekranlarından buluşacak.

ÇAĞDAŞ DADALOĞLU
Dizideki Miroğlu tiplemesi ile çağdaş bir Dadaloğlu karekteri çizerek haksızlıklara karşı çıkan Kenan İmirzalıoğlu ile usta yönetmen Osman Sınav'ın imza attıkları dizide; Melda Bekcan, Demir Karahan, Kürşat Alnıaçık, Ebru Cündübeyoğlu ve Emin Gürsoy başta olmak üzere sinema ve tiyatro dünyamızın ünlü oyuncuları rol alıyor. Osman Sınav'la çalışmaktan her zaman büyük keyif aldığını dile getirerek "Onunla baba-oğul" gibi olduk diyen Kenan İmirzalıoğlu, "Birbirimizi iyi tanıyoruz. Bu nedenle çalışmamız çok kolay ve keyifli oluyor. Osman abi sayesinde mankenlik kimliğimden sıyrılarak iyi bir oyuncu oldum" diyor.

'YUVAYA DÖNDÜM'
Dizinin yönetmeni Osman Sınav ise, dizi çekmeye atv ile başladığını hatırlatarak kendisini yuvaya dönmüş gibi hissettiğinin altını çizdi. Atv'nin seyirci potansiyelini iyi tanıdığını sözlerine ekleyen Osman Sınav, dizinin yeni bölümleri için kolları sıvadıklarını ve atv seyircisi ile buluşacakları günü kendilerinin de sabırsızlıkla beklediklerini söylüyor.

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır