kapat
02.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

'Yürümüyor koşuyoruz'

İş-Tim Genel Müdürü Farina, Aria'nın krizde 500 bin aboneye ulaştığını belirterek, "Bizim arabamızın bir vitesi var ki, zor anlarda yokuş çıkmasını da sağlıyor" dedi
İş-Tim Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, 4 milyar dolara yakın bir yatırım gerçekleştirmiş olan şirketin ortaklarının bu yoldan öyle kolay kolay döneceklerine kimsenin ihtimal vermemesi gerektiğini söyledi. İtalyan ortağın çekileceğine ilişkin çıkan haberlere atıfta bulunan Özince, "Kaldı ki böyle bir şey düşünülse bile, İş-Tim yoluna çıkmıştır. İyi hizmet ve rekabet kaçınılmazdır" dedi.

DEĞERİMİZ VERİLSİN
Türkiye'nin üçüncü GSM operatörü İş-Tim'in lisans sözleşmesinin imzalanmasının birinci yıldönümü nedeniyle dün düzenlenen toplantıda konuşan Ersin Özince, Aria'nın pazardaki konumunu rakamlarla ortaya koyduğu toplantıda, "Aria, 71 merkezde 2 bin istasyon kurdu. Bütün 'acaba'lara rağmen yoluna devam ediyor" diye konuştu. Lisans sözleşmesinin imzalanmasından sonraki bir yılda çok ilginç gelişmelerin olduğunu ve yaşanan büyük sıkıntıları kendilerinin dahi öngörmediğini anlatan Özince, Telecom İtalia'nın Türkiye'ye yatırım amacıyla gelmiş en büyük yabancı operatör olduğunu vurguladı. Özince, şöyle devam etti: "Aria büyük beklentilerle piyasaya girmiştir. Bu sektörün lideri olmak istiyor. Şu anda lider olabilecek konumda olmadığımız aşikar. Liderliğe güreşmek için, bizim verdiğimiz değer kadar bize de değer verilmesini istiyoruz. Bu yalnızca İtalyan ortak açısından değil, Türk ortak için de böyle."

500 BİN ABONEMİZ VAR!
İş-Tim Genel Müdürü Giuseppe Farina ise, "Yaşanan derin krize rağmen 500 bin müşterimiz var, 60 bin değil. Arabamız saatte 200 km hız yapıyor. Hem bir vitesi var ki, bu vites zor anlarda yokuş çıkmasını da sağlıyor" dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır