kapat
29.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Boğa, bu kez avlandı


İlk 8 haftada yenilmeyen ve 7 galibiyetin 5'ini 1-0'lık skorlarla alan İstanbul, geçen haftaki Samsun maçından sonra dün de evinde Antep'e tek golle boyun eğdi.
89'da Mustafa ile gülen Antep, Aybaba ile 4'te 4 yaptı

İlk 8 haftada 22 puan toplayan İstanbulspor, evinde Samsun'dan sonra G.Antep'e de yenilerek iki haftada 6 puan kaybetti: 0-1. G.Antep ise Samet Aybaba göreve geldiğinden beri 4. kez galip gelerek çıkışını sürdürdü. Her iki ekip de maça hızlı başladı. 18'de İstanbulsporlu Bushi kaleciyle karşı karşıya kaldı ama topu Hasan'a teslim etti.

24'de İstanbul, inanılmaz bir gol kaçırdı. Bushi'nin vuramadığı top Saidou'nun önüne geldi. Bu futbolcunun boş kaleye gönderdiği topu Mehmet çizgiden çıkardı. 32'de bir kez daha ilahlar Gaziantep'i korudu. Zubanoviç'in şutunu Hasan çeldi, dönen topa Hasan Yurt ters bir vuruşla kendi kalesine yolladı, Hasan çizgi üzerinde topa sahip oldu.

İstanbul, ikinci yarıda yorulunca ipler G.Antep'in eline geçti. 57'de Batista kaleciyle karşı karşıya kaldı, aşırtma vuruşu az farkla dışarı gitti. 69'da Cesar'ın attığı gol kaleciye faul yaptığı gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Ve 89'da Kemal'in pasında Mustafa Şahintürk, karşı karşıya kaldığı Zdravkov'u avladı: 1-0.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır