kapat
29.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün girişimleriniz ve kişisel kaynaklarınızı geliştirme temaları sizin için ön planda geliyor. Neptünün Aya oluşturduğu rahatlatıcı açı sayesinde enerjinizi özellikle parasal konulara kanalize edebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün iç dünyanızı olumlu etkileyecek olan Ay iyimser bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor Hevesli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir ve aşk ve iş konusunda arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz...


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olun.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaşlarınızdan her konuda yardım görebilir ve siz de onlara yardımcı olabilirsiniz Gezegenlerin konumu iletişim konusunda yoğun bir devreye girebileceğinize işaret ederken sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler başlayabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir. Koçtaki Ayın oluşturduğu rahat etkileşimler sayesinde önemli kararları alma aşamasında olabilir işte girişimci davranabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün planlı ve programlı davranarak işlerinizde oluşabilecek aksaklıkları bertaraf edebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz yüksek Ufuklarınızı geliştirebileceğiniz grup çalışmalarında yer almak isteyebileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün partnerinizle duygusal iletişiminiz oldukça güçlü olabilir ve birbirinize bir çok konuda yardımcı olabilirsiniz. Anlaşmalar bakımından verimli bir gündesiniz.Karşıt burcunuzdaki Ayın konumu birebir ilişkilerde şansınızı artırıyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün paylaşımlarınız konusnda önemli gelişmeler gündeme gelebilir..Vergi ,sigorta ve miras gibi başkalarını da içine alan konularla ilgilenebileceğiniz gözleniyor. Sorunlarınızı anlayabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Koçtaki Ayın olumlu açısı birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminizin güçlü olacağını ve onlardan destek göreceğinizi belirtiyor..Enerjinizin yoğunluğu motivasyonlarınızı ve yaratıcılığınızı önemli ölçüde artırıyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bu gün sevgi konusunda şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Koçtaki Ayın Neptünle oluşturacağı açı risk içeren konularla ilgilenebileceğinizi belirtiyor fakat yine de aşırı risk almaktan kaçınmanızda fayda var.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Maddiyattan kaynaklanan güçlükleri aşabileceğiniz görülüyor. Bu gün kendinizi eviniz ve iş yaşantınız arasında dengeleyerek sevdiklerinize gerekli zamanı ayırabilirsiniz. Ayın Neptünle olumlu açısı yaratıcılığınızı ve iletişiminizi destekliyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Aydan ve diğer gezegenlerden genel olarak olumlu etkiler alacağınız bu gün yakınlarınızla ve akrabalarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği ve iletişiminizin artabileceği gözleniyor. Fakat zaman zaman huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır