kapat
29.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Fevzi:3 Beşiktaş:3


Denizli maça hızlı girdi. Önce Fevzi'nin sektirdiği topta Veysel perdeyi açtı. Genç kaleci, Bülent'in vuruşunu filelere tokatladı
Beşiktaş Bayram, İlhan ve Stavrum'un golleriyle öne geçti, ancak uzatmada Fevzi'nin El Saka'ya pasında (!) Veysel son sözü söyledi

G.Saray ve F.Bahçe'nin haftayı galibiyetle kapaması Beşiktaş'ı da Denizli deplasmanında üç puana mecbur bırakmıştı. Ama Denizlispor oyuna öyle hızlı başladı ki, siyah-beyazlılar dondu kaldı. 5. dakikada Yasin'in hatasından faydalanan Ali Tandoğan sağdan ceza alanına girdi. Sert vurdu. Fevzi, tıpkı G.Saray maçındaki hatasını tekrarladı ve topu ceza alanına doğru çeldi. Veysel için gol hiç zor değildi: 1-0.

21'de Ahmet Hassan'ın kornerini Yasin uzaklaştıramadı. Ahmet tekrar ortaladı, Bülent öylesine kaleye gönderdi. Fevzi ilk goldeki hatasının da ötesine geçip topu içeri tokatladı: 2-0.

Yeşil-siyahlıların bu tempoyu sürdürmesi mümkün değildi. Nitekim evsahibinin temposu düşerken, Beşiktaş da uzun toplarla sağdanfNihat'ı, soldan da Bayram'ı kaçırmaya başladı. Bunlardan birinde 30. dakikada Yasin Nihat'ı nefis gördü. Ortasına Bayram'ın vuruşu filelere giderken El Saka'nın golü önleme çabaları kaleci Abdoulaye'yi de yanıltıyordu.

37'de Coşkun için kalkan ofsayt bayrağı Beşiktaş defansını durdurdu. Metin Tokat "Devam" deyince, Coşkun Ali'yi gördü. Onun şutunda Fevzi yine sektirdi, defans uzaklaştırdı.

2. yarı saldırdı
İkinci yarıya Ali Eren'in yerine Tümer ile başlayan Beşiktaş gol için yüklendi. 55'te Nihat'ın kornerinde Ronaldo'nun vuruşu Baya'dan döndü. Ronaldo kafayla tamamlamak istedi; Abdoulaye başarılıydı. 57'de 10 metreden topu yukarı diken İlhan, 63'te Tümer'in ortasını kaçırmadı: 2-2.

Son saniyeler nefes kesti. 89'da soldan kazanılan frikikte Tümer'in sert şutunu Abdoulaye ancak çeldi. Sertan kornere çıkmadan ortaladı, Stavrum'un yarım metreden kafası filelere gitti: 2-3. +92'de Fevzi'nin iyi uzaklaştıramadığı topu El Saka doldurdu. İbrahim, Ali'den önce dokundu ama topu Veysel'in önüne bıraktı. Veysel ikinci ikramı da geri çevirmedi: 3-3.

Fatih Doğan

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır