kapat
29.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hem göze hem kulağa


Bostancı Gösteri Merkezi'nde üç saatlik muhteşem bir konser veren Gülben Ergen transparan kostümü ve hareketli sahne şovuyla izleyicileri bir kez daha büyüledi
Gülben Ergen, Cumartesi gecesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan ünlü sanatçı sevenlerinin kulaklarının pasını silerken, gözlere de hitab etmeyi unutmadı. Bir ara kulise giren ve sonra da çıkıp seyircilerinin arasında bornozuyla dolaşan Gülben Ergen, sahneye çıkardığı minik öğrencilerle birlikte televizyon dizisi 'Dadı'nın şarkısını söyledi. Bostancı Gösteri Merkezi'ni dolduran 2 bin kişiye dönerek, "Gülben'i mi seviyorsunuz; yoksa Dadı'nın Meleği'ni mi?" diye soran Gülben'e hayranlarının cevabı oldukça net oldu: Dadı Melek'i daha çok seviyoruz.

İTALYANCA DA SÖYLEDİ
Gülben Ergen, konserinde şarkılarının yanı sıra esprileriyle de herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Gülben'in laf sataşmalarından nasibini alanlar arasında ünlü söz yazarı Şehrazat, modacı Canan Yaka ve Dadı dizisinde rol alan Haldun Dormen ve Seray Sever de vardı. Konserin ikinci bölümüne göğüs dekolteli transparan bir elbise ile çıkan Gülben'in diğer bir süprizi ise İtalyanca şarkı söylemesi oldu. İlk kez İtalyanca şarkı söyleyen Gülben, seyircilerden müthiş bir alkış gelince aynı şarkıyı ikinci kez tekrarladı.

Özay ORAL

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır