kapat
29.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bıçakla kapkaç dersi


Bakırköy'de Gülay öğretmeni gasp edip bıçaklayan iki saldırganın, Florya'da öldürülen tekstilci Demet Karaca'nın katillerinden "ders aldıkları" ortaya çıktı
Geçtiğimiz hafta Bakırköy'de Gülay Tosbıyık adlı öğretmenin bıçakla yaralanarak gasp edilmesi olayının zanlıları Tezcan Topçu ve Kenan Bakar, emniyette çarpıcı açıklamalarda bulundu. Topçu ve Bakar, Florya'da tekstilci Demet Karaca'nın öldürülmesi olayına adı karışan azılı gaspçılar Kenan Garip, Lokman Akkuş ve Halim Uçar'dan "kapkaç dersi" aldıklarını söyledi.

NASIL BIÇAK ÇEKİLİR!
Daha önce nasıl kapkaç yapacaklarını bilmediklerini söyleyen iki zanlı "Tanıştığımız bu kişiler bize nasıl bıçak çekileceğini, nasıl gasp ve kapkaç yapılacağını öğretti. Daha sonra da bu işlere başladık" dedi. Tezcan Topçu ve Kenan Bakar'ın bir süre önce Atatürk Havaalanı'nda yer hostesi olarak çalışan Güzin Kılıç'ı boğazına Rambo bıçağı dayayıp gasp ettikleri öne sürüldü. İki saldırganın ayrıca Bursalı bir üniversite öğrencisini soydukları, genç kızın hala depresyonda olduğu belirtildi.

"BİZ GASP YAPMADIK"
Emniyette suçlarını itiraf ettikleri belirtilen Topçu ve Bakar, tatbikat sırasında "Biz suçsuzuz. Şüpheli diye aldılar ve gasp suçunu yüklediler. Öğretmene acil şifalar diliyoruz. Herşey mahkemede ortaya çıkacak, adalet mülkün temelidir" dedi. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise Gülay öğretmenin kredi kartı ve cep telefonunun zanlıların üzerinden çıktığı bildirildi. Açıklamada ,12 Ekim'de Şenlikköy'de bir kadının, Ataköy 2'inci Kısım'da da 3 kadının bıçakla tehdidiyle gasp edilmesi olayını da bu kişilerin gerçekleştirdiği, kadınların zanlıları teşhis ettiği belirtildi.

Sefer DARICI

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır