kapat
22.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Alman gazeteci Daum'u kızdırdı


Beşiktaş Teknik Direktörü, kendisine mahkemesi ile ilgili soru soran gazeteciye "Sen savcı mısın?" diye çıkıştı
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, maçın kader anının Ronaldo'nun kaçırdığı fırsat olduğunu söyledi. Daum, "Maça çok iyi başladık. Nitekim skoru 2-0 da yaptık. İlk yarıda farkı daha da açabilirdik. Ama çok fırsat kaçırdık. İkinci yarı G.Saray üzerimize gelmeye başladı. Fakat fazla fırsat vermedik. 3-0 öne geçecekken yediğimiz gol oyuncularımı şaşırttı ve maalesef berabere kaldık" diye konuştu

Dava için Almanya'ya
Alman hoca, oyuncu değişikliklerini geç yaptığı yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi: "Kenarda G.Saray'a karşı oyun sistemine uyacak futbolcu yoktu. Bana pres yapıp Galatasaray'ı kendi yarı sahasına kilitleyecek futbolcu lazımdı. Ben takımımı eleştirmek istemiyorum. Eksiklerimiz olduğu bir gerçek. Zamanla herşey düzelecek." Daum mahkemesi için bu sabah Almanya'ya uçacak.

19 duruşmanın tarihi belli
Bir Alman gazetecinin "Salı günü mahkemeniz var. Bundan sonra 2 gün Almanya'da 5 gün Türkiye'de kalacaksınız. Bu zor olmayacak mı?" sorusuna çok öfkelenen Daum, "Siz savcı mısınız? Nereden biliyorsunuz? Belki de dava 2 günde bitecek" yanıtını verdi. Alman basını ise Daum için 26 Şubat'a kadar yapılacak 19 duruşmanın tarihlerinin bile belli olduğunu yazdı.

VAHAP HACIOĞLU

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır