kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Kartal listeye Ayew'i aldı
Beşiktaş, A.Gücü'nün Kennedy için 500 bin dolarda ısrar etmesi ve Daum'un bu futbolcu için olumsuz görüş bildirmesi üzerine rotayı Kocaelisporlu Ayew'e çevirdi. Siyah-beyazlıların Ayew için para+futbolcu teklif edeceği öğrenildi. Bu arada menajer Sinan Engin, talip oldukları Ali Tandoğan için Denizlispor'un Ali Eren, Yasin ve Bayram'ı istediğini, bu talebin kabul edilemeyeceğini söyledi.

Acı haber 80'de geldi
Lyon Teknik Direktörü Santini, hayatının en acı maçını yaşadı. 80. dakikada telefonla gelen babasının ölüm haberi Santini'yi kelimenin tam anlamıyla yıktı. Attıkları golde bile tecrübeli teknik adamın üzüntüsü yüzünden okunuyordu. Lyon'un hocası, karşılaşma sonrasında da basın toplantısına katılmadı ve hüngür hüngür ağladı

Jeneratör devrede
Geçen haftaki Barcelona maçında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle F.Bahçe yönetimi bu kez önlemini aldı. Sarı-lacivertli kulüp, şehir cereyanının yanısıra jeneratörü de devreye sokarak herhangi bir aksiliğe karşı önlem aldı. Bu arada maça basın büyük ilgi gösterdi. Mücadeleyi 25'i Fransız, 3'ü İsrailli, toplam 224 basın mensubu takip etti

Fatura Ümit Özat'a
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Lyon karşısında kadroda değişiklikler yaptı. Son maçlarda savunmada açıklar veren Ümit, dün gece yedek soyundu. Tecrübeli teknik adam, son maçlarda sık sık şans verdiği Yusuf ile G.Saray maçında ilk 11'de oynattığı Oktay'ı kadroya bile almadı. Hakan Bayraktar ile Ali Akdeniz ise sonunda 18'e girdi

Kadıköy boş kaldı
F.Bahçeli taraftarlar, geçen salı günü Kadıköy'de Barcelona'ya, daha sonra da ezeli rakipleri G.Saray'a yenilen takımlarını Lyon karşısında yalnız bıraktı. Mücadeleyi yaklaşık 10 bin kişi izlerken, tam 1 hafta satışta kalan 15 milyon liralık açık tribün biletlerinin sadece 7 bini satılabildi. Maçtan 1.5 saat önce stada gelen futbolcular zaman zaman dışarı çıkarak tribünlerin dolup dolmadığını kontrol etti. F.Bahçe Başkanı Yıldırım da sık sık bilet satışlarını sordu

Tatsız seyahat, hırslı idman
G.Saray'ın görevlisi Ökkeş Polat uçakta bazı gazetecilerle tartıştı. Bir haberin yanlış olduğunu söyleyen Ökkeş Polat, yüksek sesle konuşunca yöneticiler tarafından uyarılarak sakinleştirildi. Sarı-kırmızılılar maçın hazırlıklarını dün gece De La Beaujoire Stadı'nda yapılan çalışmayla tamamladı. İdmanda futbolcular son derece hırslı göründü

Nantes idman yapmadı
Ouest France Gazetesi, Nantes'ın defansa veya orta sahaya mutlaka bir transfer yapacağını vurguladı. Teknik heyet, yorgunluk sebebiyle futbolculara izin verince, ilk kez bir maça 48 saat kala idman yapılmadı. Laspalles, Da Rocha, Savinaud, Moldovan ve Vahirua yok. Ahamada ve Ziani'nin durumu maç saatinde belli olacak.

Böyle zor maça çaylak hakem
Maçın Norveçli hakemi Tom Henning Övrebö, 1966 doğumlu. 1994'te daha 28 yaşındayken FIFA kokartı taktı. Son 11 ayda sadece bir Avrupa Kupası maçında görev yaptı. 26 Ekim 2000'deki Bordeaux-Celtic karşılaşmasından sonra UEFA'dan kulüpler düzeyinde aldığı tek görev bu sezon Troyes ile Newcastle (1-1) arasındaki Intertoto randevusu idi

Terim'in sırrı ne?
İtalyan basını, Milan Teknik Direktörü Fatih Terim'in sırrını araştırıyor. Corriere dello Sport Gazetesi, dün verdiği haberde, "Terim, Milan'a kalite ve büyük motivasyon getirdi" derken, Türk teknik adamın ve takımının başarılarının sırlarını inceledi. Bu arada, Beyaz Rusya'nın Borisov takımından transfer edilen Vitaly Kutuzov, Milan'la 5 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan, Inter'de oynayan Emre Belözoğlu için Milan'ın son baskıları yaptığı, Hakan Şükür'e ise Liverpool takımından transfer teklifi geldiği iddia edildi.

Göztepe'ye 1 maç
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 16 Eylül'de oynanan Göztepe-A.Gücü maçında konuk takım taraftarlarının çıkardığı olayların faturasını Göztepe'ye kesti. İzmir ekibinin sahası 1 maç kapatıldı, ayrıca 500 milyon ceza verildi.

Ataman, Çizme'de 'Küçük İmparator'
İtalya'nın Montepaschi Siena takımını çalıştıran ve Çizme'de ilk Türk basketbol antrenörü olan Ergin Ataman, "Küçük İmparator" olarak adlandırılıyor. İlk maçında deplasmanda Imola'yı yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Siena'nın antrenörü Ataman, Corriere dello Sport Gazetesi'ne verdiği demeçte, 5 ile 10 yaşları arasında Toscana bölgesinde yaşadığını ve Türkiye'de İtalyan Lisesi'nden mezun olduğunu hatırlatarak "Ben ve Terim aynı karizmadayız. Yalnızca ben kendimi daha İtalyan hissediyorum" dedi.

G.Birliği, İsveç'te
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında yarın Halmstad BK takımıyla karşılaşacak olan G.Birliği dün İsveç'e gitti. Ankara'dan Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla yaklaşık 3.5fsaatlikfbir yolculuğun ardından Halmstad'a gelen G.Birliği kafilesinde, tüm futbolcuların moralli ve neşeli görünmesi dikkati çekti.

3. Lig'de 9 maç
Üçüncü Futbol Ligi 5. Grup'ta 6. hafta maçları bugün oynanacak. Saat 16.30'da başlayacak maçların programı şöyle: Ayazağa-Düzce, Bakırköy-Altıntepsi, Kasımpaşa-Edirne, Çorlu-Alibeyköy, Lüleburgaz-T.Fıratpen, Karagümrük-Eyüp, Beylerbeyi-Gebze, İzmit-Beykozf1908, Pendik-Gölcük.

Jordan geri döndü
NBA'deE beş kez En Değerli Oyuncu seçilen ve Chicago Bulls'u altı lig şampiyonluğuna ulaştırdıktan sonra basketbola veda eden Michael Jordan yeniden sahalarda. Basketbol Operasyonları Direktörü olduğu Washington Wizards ile iki yıllık sözleşme imzalayan Jordan, alacağı ücreti New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne yapıan terörist saldırıda ölenlerin yakınlarına bağışladı.

UEFA Kupası'na elektrik engeli
UEFA Kupası 1.Tur rövanş maçlarında dün altı karşılaşma oynandı. 0-0'ın rövanşında Rapid Bükreş ile PSG arasındaki maç 113. dakikada Fransız ekibi 1-0 öndeyken stat ışıklarının kesilmesi nedeniyle yarıda kaldı. Diğer karşılaşmalarda Hertha Berlin, Tirol, Roda, Maccabi Tel Aviv ikinci tura çıktı.

Guardiola Çizme'de
Barcelona'nın 30 yaşındaki oyuncusu Pep Guardiola, İtalya 1.Ligi takımlarından Brescia ile anlaştı. Bir süre önce Galatasaray'ın gündemine de gelen Guardiola'nın bir yıllık anlaşmaya imza atacağı, bir yıllık da opsiyonu olouğu bildirildi. Brescia Teknik Direktörü Mazzone, "Oynadığı yer itibariyle dünyanın en iyi oyuncusu" diye konuştu.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır