kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

L'Equipe saçmaladı


Fransızlar'ın çirkin iddiaları: "Barcelona maçında elektriği F.Bahçe yönetimi kestirdi. Pendik maçı sonrası Rüştü'yü Yıldırım dövdürdü."

'Parayla adam tuttu'
Bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde iki Fransız ekibinin F.Bahçe ve G.Saray ile randevusu olması Fransız basınında geniş yer buldu. Dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında ağır ithamlarda bulundu. Gazete, Yıldırım'ın 2 sene önceki Pendik yenilgisi sonrası, parayla tuttuğu 5 kişiye o zamanki kaptan Rüştü'yü dövdürdüğünü iddia etti. Hatta habere göre, bu kişilere tesislerin kapısını açan da Yıldırım'ın şoförü!

'Elektrikleri kestirdi'
Gazete, ayrıca F.Bahçe'nin 24 maçlık yenilmezlik serisinin bozulduğu Barcelona maçında da stadın elektriklerinin, sarı-lacivertli yöneticilerin talimatıyla kesildiğini iddia etti. L'Equipe, UEFA yetkililerinin "Şalterleri kaldırmazsanız, sizi Şampiyonlar Ligi'nden atarız" tehdidi sonrası elektriklerin yeniden geldiğini de öne sürdü. Haberde F.Bahçe'nin golcüsü Andersson'un, "Bizim stattan sonra, Sami Yen piknik alanı gibi" sözlerine de yer verildi

'Kulübün sahibi gibi'
Aziz Yıldırım'ın seçimle başa gelmiş bir başkandan çok, kulübün sahibi gibi davrandığını belirten asparagasçı L'Equipe, sarı-lacivertli camiayı da şu cümlelerle özetledi: "F.Bahçe burjuvaların takımı. 13 kilometre uzunluğundaki Bağdat Caddesi'nin süslü ve şaşa'alı dükkânlarının burjuvalığını taşıyor. Türkiye'deki en önemli rakibi ise G.Saray. Öyle bir rekabet var ki, 2 takımın taraftarları, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan karşılaşmalarda birbirlerinin rakipleri tutuyorlar."

'Aristokrat G.Saray'
F.Bahçe ve G.Saray'ı tanıtmak için iki sayfasını ayıran gazete, sarı-kırmızılı kulübü de "G.Saray aristokratların takımı. Köklü bir geçmişe sahip. Yine çok köklü olan bir liseye bağlı. Onlar için de F.Bahçe bir rakipten çok düşman. İki takımın maçları, daha çok bir savaşı hatırlatıyor. Hemen her maçta büyük olaylar çıkıyor" sözleriyle tanımladı. L'Equipe, G.Saray'ın son yıllarda Avrupa'da elde ettiği büyük başarılardan da uzun uzun söz etti

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır