kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Garip bir ölüm garip bir ceza
Samsun'da 10 ay önce eşinin karıştığı bir kavgaya müdahale etmek için koşarken çarptığı Fahrettin Ay'ın (68) ölümüne neden olan Adem Gürbüz'ün yargılandığı dava dün sonuçlandı. 3 yıl 1 ay hapis cezası alan Gürbüz'ün çarptığı Ay başını yere vurmuş, hastanede ölmüştü.

Bedri Baykam'a müstehcenlik davası
Ünlü ressam Bedri Baykam, toplatılan kitabı "Kemik"in, genel ahlaka aykırı, müstehcen ve küçüklerin maneviyatı üzerinde muzır tesir yarattığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçlamaları redderek, kitabında yeni bir bin yıl portresi çizdiğini belirtti.

Garih'in katiline tetikçi davası
İşadamı Üzeyir Garih'i öldürdüğü iddiasıyla idam cezasıyla yargılanacak olan Yener Yermez Bursa'da bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla talimatla ifade verecek. Yermez hakkındaki dosya tamamlanınca önümüzdeki günlerde yaralama olayıyla ilgili de dava açılması bekleniyor. 20 Temmuz 2001 tarihinde Bursa'nın Merkez Yıldırım İlçesi'ndeki bir mobilya mağazasında Mehmet Emin Karaydın bir kişinin silahlı saldırısında yaralandı. Karaaydın, Kayseri'deki bir işadamına olan borcundan dolayı kendisini, bu borcu tahsil etmek isteyen Yener Yermez'in yaraladığını iddia etti.

Antalya'da 5.1'lik deprem korkuttu
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında dün 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açan depremde ilk belirlemelere göre panikle binalardan atlayan 2 kişi hafif yaralandı. Merkez üssü Gazipaşa açıkları olan deprem dün saat 14.58'de meydana geldi. Gazipaşa Kaymakamı Ali Kazgan, deprem sırasında panik yaşandığını belirterek, "Yaklaşık 29 saniye süren sarsıntı sırasında vatandaşlar sokaklara koşuştu. Korku nedeniyle yüksekten atlayan 2 kişi hafif yaralandı. Bir süre sonra panik yatıştı ve Gazipaşalılar normale döndü" dedi.

Ömer MAZİ

Kızılok Bodrum'un koynunda yatacak
İstanbul'da yaşamını yitiren ünlü müzisyen Fikret Kızılok, Bodrum'da toprağa verildi. İstanbul'dan önceki akşam Bodrum'a getirilen Kızılok'un cenazesi, oğlu Yağmur Kızılok ve yakınları tarafından teslim alındı. Adliye Camii'nde kılınan namazdan sonra cenaze, alkışlar arasında götürüldüğü Gümbet Türbe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır