kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İçine cüzdan düşen kuyu iki kişiye mezar oldu


Cüzdanı çıkartmayı başaran iki kişiden biri kuyudaki oksijen yetersizliği; diğeri ise başına taş düşmesi sonucu can verdi
Kuyuda ölüm olayının ilki Muğla'nın Yerkesik beldesine bağlı Kuyucak Köyü'nde meydana geldi. Durali Arslan (58) adlı çiftçi, bahçedeki sebzelerini sulamak için kovayla kuyunun başına geldi.

ÖNCE KOMŞU İNDİ
Arslan, kovayı sallandırırken içinde 200 milyon lira bulunan cüzdanını kuyuya düşürdü. Bu sırada hayvanlarını otlatmakta olan Durali Arslan'ın yakın komşusu Ayhan Yıldırım (33), hemen yardıma koştu. Yıldırım, kuyuya indi ve cüzdan ile saçılan paraları, aşağı sarkıtılan kovanın içine koydu. Durali Arslan kovayı yukarı çekerken, kuyunun iç kısmındaki iri taşlardan biri, Ayhan Yıldırım'ın kafasına düştü. Yıldırım, olduğu yere yığıldı. Yukarıda beklemekte olan Durali Aslan, komşusundan ses seda çıkmayınca cüzdanı bir kenara bırakıp, kuyuya indi. Arslan da komşusu Ayhan Yıldırım gibi bir daha yukarı çıkmadı.

BOYNU KIRILMIŞ
Kuyu başında biriken iki talihsiz adamın yakınlarının kurtarma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine Muğla Sivil Savunma Müdürlüğü'nden yardım istendi. Ancak yeterli personel olmadığı gerekçesiyle yardıma gelen olmadı. Bunun üzerine Arslan ve Yıldırım'ın yakınları Muğla İtfaiyesi'nden yardım istendi. Kuyuya inen itfaiye ekipleri, Durali Aslan ve Ayhan Yıldırım'ın cesetleriyle karşılaştı. Muğla Devlet Hastanesi'nde yapılan otopside Durali Arslan'ın oksijen yetersizliği, Ayhan Yıldırım'ın ise boyun kırılması nedeniyle can verdiği ortaya çıktı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır