kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Mafyanın 700 bin mark avı


Yüklü miktarda paranın peşine düşen mafya, 2 kişiyi öldürdü, olayla ilgisi olmayan bir ailenin oğlunu kaçırdı ama paradan hâlâ bir haber yok!
Herşey Mayıs 1998'de Titan'cıların İzmir sorumlusu Hayrettin Bayhan'ın İzmir Bornova'da bir bankanın kasasındaki 694 bin mark'ı (yaklaşık 500 milyar lira) çekmesi için örgütten Ercan Özbakan'ı görevlendirmesiyle başladı. Parayı çeken Özbakan, yolda karşılaştığı arkadaşı Resul Armut ile yemeğe gitti. Para dolu çantayı da arabanın bagajına koydu. Ancak çıktıklarında araba çalınmıştı. Polis, otomobili Boğaziçi semtinde terk edilmiş olarak buldu ancak çanta bagajda yoktu.

POLİS VE MAFYA HIRSIZ PEŞİNDE
Soruşturmayı derinleştiren polis, arabanın Armut'un yankesici arkadaşları Süleyman Sülek ve Mehmet Zengi tarafından çalındığını tespit etti. Polis hırsızların peşine düştü ama artık olaya mafya da dahil olmuştu. Hırsızlar, Zengi'nin eniştesi Bursalı lunapark işletmecisi Seyfettin Bora'ya giderek, adam yaraladıklarını ve kendilerini saklamasını istedi. Ancak ikilinin yalan söylediğini anlayan enişte Bora, ikisini de evinden kovdu.

YANLIŞ ADAMI KAÇIRDILAR
Bu arada 694 bin markın 110 bin marklık kısmı bulundu. Parayı paylaşmak ve kalanını bulabilmek için Alsancak'ta buluşanlar ise içki sohbetine daldı. Paylaşım sırasında çıkan tartışmada Mahmut Ural (40) ve Murat Öncel(28) öldürüldü. Bu arada paralarla ortadan yok olan Sülek ve Zengi'yi mafya her yerde arıyordu. Yakalanacağını anlayan Zengi, Hayrettin Bayhan'a paranın kendinde olan kısmını teslim etti. 4 gün önce İzmir'de yakalan Sülek ise parayı Seyfettin Bora'ya verdiğini söyleyince örgüt üyeleri Bora'nın 15 yaşındaki oğlu Selahattin'i Opel marka aracığıyla kaçırdılar.Yanlış adamı kaçırdığını anlayan mafya, Bora'yı serbest bıraktı ama kayıp paradan bir haber çıkmadı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır