kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ukraynalı'nın çarşafı Zorlu'dan


Zorlu Linen's mağazalar zincirine Ukrayna'yı da ekledi. Şirketin yıllık ciro hedefi 500 bin dolar
Türk tekstili Ukrayna'ya açılıyor. Zorlu Holding Tekstil Grubu, ev tekstil mağazalar zinciri Linens'e bir halka da Kiev'de ekledi.

Kiev'deki Linens mağazasının açılışına Ukrayna Cumhurbaşkanı Genel Sekreter Yardımcısı Gaydukskiy Pavel Ivanovic, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Olgun Zorlu ve Şule Zorlu'nun yanı sıra Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın da katıldı.

Olgun Zorlu, "Taç marka ile ev tekstili sektöründe lider konumdayız. Kalitemizi yurtdışına taşımak en büyük arzumuzdu. Kiev'deki Linens mağazamız, işte bu açıdan bizim için çok önemli" dedi.

LALELİ'DEN TANIYORUZ
Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, neden Kiev'i tercih ettiklerini şöyle açıkladı: "Türkiye'de çok rağbet gören birçok ürün başka ülkelerde satmayabiliyor. Çünkü her ülkenin model, renk ve kalite zevki farklı. Örneğin soğuk ülkeler genellikle koyu renkleri tercih eder. Ayrıca bizim önemli bir avantajımız var. Ukrayna ve Rus pazarını Laleli'den tanıyoruz. Yatak, perde, çarşaf ebatlarımız Ukrayna'dakilere uyuyor. Bu yüzden Kiev'de Linens mağazasına sıcak baktık.Türkiye dışında ikinci Linens mağazamızı ise Kuzey Kıbrıs'ta açacağız."

EV TEKSTİLİ SATILACAK
Aydın, perakendecilik işinde gelecek gördüklerini ve mağazaların her birinin yılda 500-600 bin dolar ciro yapabildiğini söyledi. Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ev tekstil makinelerine en büyük yatırımı yapan ülkelerin başında Pakistan geliyor. Ancak Ortadoğu'daki karışıklık ibreyi bize doğru daha çok yöneltti. Bu yıl Zorlu Holding olarak ev tekstilindeki ihracat hedefimiz ise 250 milyon dolar."

'ZEVKLERİNİ BİLİYORUZ'
Kiev'de açılan yeni Linens mağazası büyük ilgi gördü. Zorlu Holding Teksitl Grubu Başkanı Vedat Aydın, "Ukraynalılar'ın zevkini Laleli pazarı nedeniyle çok iyi biliyoruz. Bu bizim için büyük avantaj" şeklinde konuştu.

Bülent GÜNAL

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır