kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

GS'ye 4 günde 30 bin destek


Galatasaray'a destek olmak amacıyla açılan Turkcell hattını 4 günde 30 bini aşkın taraftar aradı. Günde ortalama 7-8 bin kişinin "alo" dediği kampanyadan 1-3 trilyon arasında gelir bekleniyor
Galatasaray Kulübü'nün transfer harcamalarına destek sağlamak amacıyla başlattığı Galatasaray Destek Kampanyası büyük ilgi gördü. Turkcell işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde, Turkcell'in ilan ettiği numarayı dört günde 30 bine yakın taraftar arayarak, 200 milyara yakın destek sağladı. Kampanyaya her gün 7-8 bin taraftar katılıyor. Bu da Galatasaray'ın maçlarda kale arkası tribünlerine gelen seyirciye sayısına hemen hemen eşit.

DÖRT GÜNDE 160 MİLYAR
Daha önce de Beşiktaş'ın transferlere destek amacıyla düzenlediği 'Bir kibrit çak' kampanyası şimdi Galatasaray için 'Bir alo de' kampanyası ile yeni bir boyut kazandı. Teknoloji geliştikçe kampanyalarda yararlanılan araçlar da değişiyor. Galatasaray da tercihini Turkcell hatlı cep telefonlarından yana yaptı. Turkcell'in 757 1905 numarasını arayan Galatasaray taraftarları, 5 ile 15 milyonluk bağışlarda bulunabiliyor. Daha büyük bağışlar için Galatasaray Destek Hattı'nın aranması gerekiyor.

Kampanya başlayalı henüz dört gün olmasına rağmen günlük gelir ortalama 40-50 milyar arasında tahmin ediliyor. Dört günde 200 milyara yakın paranın toplantığı belirtilirken, bir ay devam edecek kampanyadan 1-3 trilyon arasında gelir hedefleniyor.

BİR AY SÜRECEK
Kulüp yetkilileri, şu anda günlük 7-8 bin arasında bağışta bulunan taraftar sayının yüzde 25 artacağının beklendiğini söyledi. Yetkililer, "Kampanya henüz çok yeni. Tanıtım hem bilboardlarla hem de televizyon aracılığı ile yapılsa da hâlâ reklam filmini seyretmeyenler var. Asıl yoğunluğun bir hafta geçtikten sonra başlayacak" dedi. Zenith Medya tarafından hazırlanan kampanya reklamları televizyonlarda herhangi bir bedel alınmadan yayınlanıyor.

Leyla ŞEN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır