kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ladin inatçı ve şehvetli


İngiliz basını Ladin'in imzasından karakter tahlili yaptı: Ladin çok inatçı, müthiş bir cinsel güce sahip biri. Büyük olasılıkla çocukluğunda şiddete maruz kalmış
İngiliz basını, Suudi asıllı terörist Usame bin Ladin'in imzasından yola çıkarak karakter analizini yaptı. The Daily Telegraph ve The Times gazeteleri, Ladin'in Katar'daki bir TV kanalı aracılığıyla yayımladığı bir bildirideki imzasını büyüterek yayınladı ve imzayı grafologlara yorumlattı. Ladin'in "haçlı seferine karşı direnin" çağrısını yaptığı bildirinin altında yer alan imza Daily Telegraph tarafından şöyle yorumlandı: "Usame bin Ladin, çocukluk döneminde yaşadığı mutsuzlukların ve ezikliklerinin acısını çıkarmaya yönelmiş, son derece dik kafalı ve dizginlenmesi güç bir kişiliğe sahip. Bütün davranış ve eylemlerini kişiliğindeki güçlü şehvet yönlendiriyor. Ladin büyük bir olasılıkla çocukluk döneminde şiddete maruz kalmış. Büyük bir cinsel güce sahip ve muhtemelen 'bünyesindeki müthiş enerjiyi' akıtacak yer arıyor. Mücadeleci bir kişiliği var ve cezalandırılma tehditleri bile onu durduramıyor."

HEP MUTSUZ OLDU
İmzayı oldukça büyüterek kullanan The Times gazetesi de, imza sahibi Usame bin Ladin'in genelde "mutsuz bir kişiliğe sahip olduğu"nu yazdı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır