kapat
17.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Bizim Stadyum yine dopdolu
ATV'nin seviyeli ve kaliteli spor programı Bizim Stadyum bu gece yine gündem yaratacak. Faik Çetiner'in hazırlayıp yönettiği programın konukları G.Saray yöneticisi Aziz Üstel, Beşiktaş yöneticisi Ahmet Hamoğlu ve F.Bahçe'nin eski yöneticisi Ömer Çavuşoğlu. Programa ayrıca SABAH yazarları Selim Soydan, Ali Gültiken ve Levent Tüzemen katılıyor. Bizim Stadyum bu akşam saat 23.00'te.

Karatecilerimiz madalya yağdırdı
Adapazarı'ndadün sona eren 7. Balkan Ümitler ve Gençler Karate Şampiyonası'nda Türkiye Ümit ve Genç Milli takımları birinci oldu. 6 ülkeden toplam 212 sporcunun katıldığı ve 2 gün süren şampiyonada ay-yıldızlı sporcularımız ümitler ve gençlerde 15 altın, 10 gümüş ve 12 bronz madalya kazandı. Türkiye'ye Yugoslavya ve Yunanistan izledi.

Okçular Çin'de hüsranla başladı
Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkenti Pekin'de dün başlayan 41. Dünya Okçuluk Şampiyonası'nın ilk gününde Türk sporcular başarılı olamadı. 60 ülkeden toplam 430 sporcunun katıldığı şampiyonada dün erkekler makaralı yay takım elemelerinde Türkiye, 26 ülke içinde 1843 puanla 18. sırada yer alarak elendi. Takımda Türkiye, erkeklerde olimpik atışlarda 14., bayanlar olimpik atışlarda 8., bayanlar makaralı yayda da 16. oldu ve bu dallarda final müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Körfez pisti yine şenlendi
Otomobil sporlarında Türkiye Şampiyonası Drag yarışının 3. ayağı, dün Körfez Pisti'nde yapıldı. 60 otomobilin katılımıyla 6 sınıfta yapılan yarışlar 7 saat sürdü. Sınıf 1'de Bahadır Şener, Sınıf 2'de Burak Ertem, Sınıf 4'te Boğaç Şener, Sınıf 5'te Abid Erol, Sınıf 6'da Cevdet Özgür, Sınıf 7'de de Selahattin Vardarlı birincilikleri kazandılar. Sınıf 3'te ise katılım olmadığı için yarış yapılmadı.

Bosch Kupası'nı Baldini kazandı
Kemer Golf&Country Club tarafından düzenlenen "İstanbul Horse Show 2001" Uluslararası Engel Atlama Yarışları dün sona erdi. Organizasyonun son gününde gerçekleştirilen İstanbul Grand Prix Bosch Kupası'nda birinciliği, Türkiye adına yarışan Aldo Baldini aldı. Toplam 78 bin mark ödüllü İstanbul Grand Prix Bosch Kupası'nda Baldini, Hendrix adlı atıyla birinci olurken, Ürdün'den Hani Bisharat, Kımberly adlı atıyla 2. ve yine Türkiye'den Sencer Horasan, Dundee 32 adlı atıyla 3. oldu.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır