kapat
17.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Derviş, Londra'da yabancı yatırımcı avına başlıyor


Devlet Bakanı Kemal Derviş, daha önce iki kez programına aldığı, ancak son dakika gelişmeleriyle iptal etttiği Londra turuna bugün başlıyor. Derviş, Londra temaslarının ilk gününde önce Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) vereceği akşam yemeğine katılacak.
Yarın sabah dünyanın önde gelen ekonomi gazetesi Financial Times muhabirleriyle yapacağı kahvaltı ile güne başlayacak olan Derviş, daha sonra İngiliz Hazine Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelecek. Derviş, DEİK ile Türk-İngiliz İş Konseyi tarafından düzenlenen ''Türkiye'de Sermaye Piyasaları ve Yatırım'' konulu konferansa katılacak.

Derviş, konferansta Türk ekonomisindeki önemli gelişmeleri uluslararası finans çevreleri ve bankacılara anlatacak. Konferansa, Derviş'in yanısıra, Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Fatih Özatay, Kamu Bankaları Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Vural Akışık, İMKB Başkanı Osman Birsen, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkan Yardımcısı Ceyla Pazarbaşıoğlu'nun da katılması bekleniyor. Aynı gün Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Korkmaz Haktanır tarafından onuruna verilecek resepsiyona da katılacak olan Derviş'in, çarşamba günü İngiltere'den ayrılması bekleniyor.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır