kapat
17.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Uçak gibi otomobiller geliyor


Renault'nun yeni otomobil anlayışın sergileyen Talisman, sportif bir coupe görünümünde. 4.80 metre uzunluğunda 1.95 enindeki kopsept otomobilin iç mekânı oldukça farklı.
Boeing kokpitine benzeyen iç mekân, son teknoloji ile donatılmış. Sürücü, pedalları ve direksiyon simidini, uçaklarda pilotların yaptığı gibi kendine göre ayarlayabiliyor.

340 beygir güç üreten 4.5 lt'lik motara sahip otomobilin kapıları yukarı doğru açılıyor. Vel Satis, Avantime ve Koleos ile sıradışı çizgiler yakalayan şirket, "Renault Otomobiller Yaratır" sloganını Talisman ile tüm dünyaya haykırıyor. Görüntüsüyle bir uzay aracına benzeyen Talisman, fuarın en ilgi çeken konseptlerinden biriydi.

Yeni VW Polo görücüye çıktı
Volkswagen'in dördüncü jenerasyon Polo modeli tamamen fuarda sergilendi. 2002 yılının ilk çeyreğinde Türkiye'ye gelecek otomobilin 5 farklı motor versiyonu bulunuyor. ESP, hidrolik fren, raha az yakıt tüketen yarı otomatik klima sistemi Polo'da opsiyonel olarak sunuluyor.

Opel geleceği Signum'la gördü
Opel'in fuarda tanıttığı konsept Signum II, geleceğin otomobillerinin nasıl olacağı konusunda ipuçları veriyor. Maksimum sürati 250 km/h. olan 8 silindirli 4.3 lt'lik motora sahip sıradışı aracın yollara ne zaman çıkacağı bir sır.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır