kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Minderde 3 final
Akdeniz Oyunları'nda grekoromen güreşte 3 Türk güreşçisi finale kaldı.54 kiloda Mücahit Vardal, 63 kiloda Bünyamin Emik ve artı 130 kiloda Yılmaz Yektagül, yaptıkları maçları kazanarak finale yükseldi. Bu arada basketbolda milli takım 2. maçında Suriye'yi 92-65 gibi farklı bir skorla devirdi.

Pistol patladı
Bir yıldır turnuva kazanamayan kortların 'Pistol' lakaplı tenisçisi Pete Sampras, 10 numaralı seribaşı olduğu ABD Açık'ta 6 numara Rafter'i 6-3, 6-2, 6-7 (5-7) ve 6-4 yenerek çeyrek finalist oldu. Diğer çeyrek finalistler şöyle: Andre Agassi, Marat Safin, Mariano Zabaleta. Bayanlar: Jennifer Capriati, Venus Williams, Kim Clijsters, Amelie Mauresmo.

Trabzon düşmez çıkış devam edecek
D.Bakır maçı hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Trabzonspor, günde çift idman yaparken teknik direktör Sadi Tekelioğlu takımından emin konuştu. Tekelioğlu, "Rehavete kapılmak yok. İlk üç haftadaki grafiğimizi 31 hafta daha sürdürmeliyiz. Ben düşüş olacağını sanmıyorum. Çıkışımız sürecek. Sırrımız, futbolcularımın başarıya aç olmalarıdır" dedi.

Dünyada Cimbom bir sıra geriledi
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından yapılan dünyanın en iyi takımları sıralamasında G.Saray, 1 sıra gerileyip, 8. sırada yer aldı. Cimbom Milan, Inter, Real Madrid, M.United, Lazio ve Juventus gibi devleri geride bıraktı. Liverpool'un ilk sırada olduğu değerlendirmede F.Bahçe, 23 basamak çıkarak, 72. oldu. Geçen ay 45. olan Beşiktaş ise 94'üncülüğe düştü.

Bursaspor'da kongre kararı
Bursaspor Yönetim Kurulu, bir ay önceki kongreyi iptal eden mahkeme kararının Yargıtay'ca onanmasının ardından, 22 Eylül'de yeni kongre kararı aldı. Başkan Erdoğan Bilenser, "Kulübe katkısı olacağına inandığımız bir aday çıkarsa, aday olmamayı düşünürüz. Biz en çok maddi konularda sıkıntı çektik" dedi.

Belçikalı hakem atletik testte öldü
Belçika Futbol Federasyonu'nun hakemlere uyguladığı atletik test sırasında kalp krizi geçiren futbol hakemi yaşamını yitirdi.Önceki gün yapılan testte 42 yaşındaki Marc Verstraeten, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Cooper testi yapıldığı bildirilen atletik sınavda Verstraeten, olay yerinde acil sağlık ekibi ve doktorların müdahalelerine karşın kurtarılamadı.

Almanya'da Völler bırakıyor
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Rudi Völler, Dünya Kupası finallerine gidemezlerse görevi bırakacağını açıkladı. Bavarian Televizyonu'na demeç veren Rudi Völler, takımı elenirse istifa edeceğini belirterek, "Dünya Kupası'na katılamazsak bu bende büyük bir baskı oluşturacak" dedi.

2002 Dünya Kupası yolunda 22 maç
Japonya ve G.Kore'nin ortaklaşa düzenleyeceği 2002 Dünya Kupası Avrupa elemelerine bugün 9 grupta 22 maçla devam edilecek. Milli Takımımız'ın olduğu 4.Grup dışındaki maçların programı şöyle: 1. Grup: Faroe-Rusya, Lüksemburg-İsviçre, Yugoslavya-Slovenya. 2. Grup: Kıbrıs RK-Portekiz, Hollanda-Estonya.3. Grup:Bulgaristan-Danimarka, Çek Cum-Malta, K.İrlanda-İzlanda. 5. Grup: Ukrayna-Ermenistan, B.Rusya-Polonya, Norveç-Galler. 6. Grup: Belçika-İskoçya, San Marino-Hırvatistan. 7. Grup: Avusturya-Bosna, Liechtenstein-İspanya. 8. Grup: Macaristan-Romanya, Gürcistan-Litvanya. 9. Grup: İngiltere-Arnavutluk, Finlandiya-Yunanistan.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır