kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün girişimleriniz sizin için ön planda geliyor. Venüs'ün Ay'a oluşturduğu rahatlatıcı açı sayesinde enerjinizi parasal konulara kanalize edebilirsiniz. Sorumluluk almaya olan hevesiniz otoritelerden takdir görebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iç dünyanızı olumlu etkileyecek olan Ay, iyimser bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir ve aşk ve işte arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün sevgide kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaşlarınızdan her konuda yardım görebilirsiniz Gezegenler iletişimde yoğun bir devreye girebileceğinize işaret ederken, sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler başlayabilir. Amaçlarınızda çalışabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün otoritelerden destek görüşünüz motivasyonunuzu artırabilir. Venüs'ün Koç'taki Ay'la oluşturduğu rahat açı sayesinde önemli kararları alma aşamasında olabilir meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci davranabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün planlı davranarak işlerinizde oluşabilecek aksaklıkları bertaraf edebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz yüksek. Ufkunuzu geliştirebileceğiniz grup çalışmalarında yer almak isteyebileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün partnerinizle duygusal iletişiminiz güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz. Anlaşmalar için verimli bir gündesiniz. Ay'ın konumu bugün birebir ilişkileriniz konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün paylaşımlarınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Sigorta ve miras gibi başkalarını da içine alan konularla ilgileneceğiniz gözleniyor. Sorunlarınızı anlayabilecek ve paylaşabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Koç'taki Ay, birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminizin güçlü olacağını ve onlardan destek göreceğinizi belirtiyor. Enerjinizin yoğunluğu motivasyonlarınızı artırırken, bugün yaratıcılığınızdan maksimum yararlanacaksınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün sevgide şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Koç'taki Ay'ın Venüs'le ve Neptün'le oluşturacağı açı risk içeren konularla ilgilenebileceğinizi belirtiyor. Aşırı risk almaktan kaçınmalısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün yaşamınızda maddiyattan kaynaklanan güçlükleri aşacaksınız. Kendinizi eviniz ve iş yaşantınız arasında dengeleyerek sevdiklerinize gerekli zamanı ayırabilirsiniz. Ay'ın Neptün'le açısı yaratıcılığınızı ve iletişiminizi destekliyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay'dan ve diğer gezegenlerden olumlu etkiler alacağınız bugün, yakınlarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği ve iletişiminizin artabileceği gözleniyor. Fakat zaman zaman nedenini bilmediğiniz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır