kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Ve Koray Aydın istifa etti
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile milletvekilliğinden istifa ettiğini açıklayan Koray Aydın, Başbakan Bülent Ecevit başkanlığında 28 Mayıs 1999 tarihinde kurulan 57. hükümette, 27 ay görev yaptı.

Garih cinayetinde kullanılan bıçak bulundu
İşadamı Üzeyir Garih`in öldürülmesinde kullanılan bıçak, Mareşal Fevzi Çakmak`ın mezarının yanında toprağa gömülmüş olarak bulundu.

Bayındırlık'a, Tunca Toskay vekalet edecek
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile milletvekilliğinden istifa ettiğini açıklayan Koray Aydın'ın yerine Tunca Toskay'ın vekalet edeceği açıklandı.

Hakan Şükür, Milan'a mı gidiyor?
Teknik direktörlüğünü Fatih Terim`in yaptığı Milan, yaşanan sakatlıklardan sonra transfer pazarına yeniden döndü. İtalyan 1. futbol liginde sezon öncesinde Juventus`tan sonra en pahalı transferleri yapan Milan, Galatasaray`dan Ümit Davala`yı renklerine bağlamaya hazırlanırken, İnter`de oynayan Hakan Şükür ve Okan Buruk`un da kırmızı-siyahlılara geleceği iddia ediliyor.

AP, "Kıbrıs Raporu"nu kabul etti
Avrupa Parlamentosu genel kurulunda, tam üyelik müzakerelerine başlanan aday ülkelerle ilgili raporları kabul etti. Avrupa Parlamentosu Kıbrıs Raportörü, Lüksemburglu sosyalist parlamenter Jacques Poos`un hazırladığı Kıbrıs raporu da oylayarak kabul edildi.

Aydın: Milletimin tertemiz sinesine dönüyorum
Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, bakanlık görevi ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Aydın istifasını, NTV`de katıldığı canlı yayında açıklarken, kısa bir süre sonra, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı`ndan Koray Aydın imzalı ``Büyük Türk Milleti`ne`` başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, istifanın nedenlerine yer verildi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır