kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Daum çıldırdı


"Tribünde seyirciler, etrafımda gazeteciler olmasa oynanan şeyin futbol olduğuna inanmazdım. Sahadakilerin futbolcu olduğunu gösteren tek şey formalarıydı."

Çay ve simit güzeldi
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, takımının 5-1 galip geldiği Bakırköyspor karşılaşması sonrası öfkeden deliye döndü. Siyah-beyazlı futbolcuları çok ağır eleştiriler yapan Alman teknik direktör, çok kötü bir futbol sergilediklerini belirterek, "Bu karşılaşmada güzel olan tek şey çay ve simitti. Eğer tribünde taraftarları, etrafımda da gazetecileri görmesem, hiç kimse sahada oynanan şeyin futbol olduğuna beni inandıramazdı" yorumunda bulundu.

İdmanda görürler
İlk kez bu kadar sert konuşan Alman hoca "Sahadaki arkadaşların futbolcu olduklarını gösteren tek şey formalarıydı" derken basın mensuplarının "Yarın antrenman var mı?" sorusuna da olumlu biçimde başını sallayarak ve daha da ciddileşerek "Yarın Beşiktaş'ın futbolcusu olmayı istemezdim" yanıtını vererek bugünkü çalışmada terör estireceğinin sinyallerini verdi.

Nouma'ya yorum yok
Siyah-beyazlı takımın Alman hocası, Pascal Nouma'nın Marsilya ile imzaladığı, ancak tarihinde değişiklik yapıldığı için tehlikeye giren sözleşme için de "Daha önce de söylediğim gibi, ben Nouma'nın sözleşmesindeki mührü görmeden ve imzasındaki mürekkep kurumadan yorum yapmam. Türkiye'de her şey çok hızlı yorumlanıyor. Bu yüzden biraz daha sabırlı olmamız ve beklememiz lazım" diye konuştu. Daum Marsilya'dan bir futbolcu listesi gelmediğini de sözlerine ekledi.

Fatih DOĞAN

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır