kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Çifte bayram yaşatırız


Basketbol Milli Takımı'nın süper skoreri İbrahim Kutluay, "Müthiş bir nesil yakaladık. Hırvatistan'ı yenip yarı finale çıkarız. Futbolcular da bizi takip edip İsveç'i yener" dedi

En büyük kozumuz
İbrahim Kutluay... İspanya maçındaki 35 sayısıyla yeniden gündeme gelen Türk basketbolunun son yıllardaki en büyük skoreri, bugün de Hırvatistan karşısında en büyük kozumuz olacak. İbrahim, Slovenya yenilgisinin kendileri için bir ders olduğunu belirterek, "Belki o maçı kazansaydık İspanya'ya yenilip baraj maçı yapmak zorunda kalacaktık. En önemlisi hatalarımızı görmeyecektik. Bu anlamda bu yenilgiye teşekkür borçluyuz diyebilirim" dedi. Turnuvada her takımın bir diğerini yenebildiğini söyleyen İbrahim, "İtalya çok sıkı ve sert savunma yapan bir takımdı. Hırvatistan'ın güçlü yanı ise hücumu. Biz de onların bu yönüne önlem almaya çalışıyoruz. İlk maçlarda bireysel olarak seyirciyle bütünleşmeye çalışıyorduk. Artık takım olduk ve seyircinin de desteğiyle ilerilere gidebiliriz. Bu final bile olabilir" ifadesini kullandı.

Futbolcular da kazanır
Kutluay, çok iyi bir milli takımda oynadığını söyleyerek, "Böyle bir nesil bir daha kolay kolay yakalanmaz. Ben İspanya maçında 35 sayı attım ama Hidayet, Hüseyin, Harun gibi arkadaşlarımın bu potansiyeli var" diye konuştu. Hırvatistan'ı yeneceklerine inandığını belirten Kutluay, "Biz Hırvatistan'ı yenip yarı finale çıkacağız. Ardından da televizyonda Futbol Milli Takımı'nın maçını izleyeceğiz. Onların da galip geleceğine inanıyorum. Böylece Türkiye'ye çifte zafer yaşatacağız. Hakan Şükür'e yapılan eleştiriler çok haksız. Onun çektiklerini ancak yurt dışında oynayanlar bilir. O zaten geçmişiyle geldiği yeriz hakediyor" dedi.

Fehmi ÖZGÜLER

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır