kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dünya kupası


Euro2001'de çeyrek finalde Hırvatistan ile 19.00'da Abdi İpekçi'de oynuyoruz. Galibiyet, sadece yarı final değil, Dünya Şampiyonası vizesi anlamına da geliyor

Abdi İpekçi'den Indianapolis'e

Orhun'un sakatlığı sürüyor
A Milli Basketbol Takımımız, tarihte yerini alabilmek için sahaya çıkıyor. Bugün Hırvatistan ile İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 19.00'da karşı karşıya geliyor. Çeyrek final mücadelesini kazanıp yarı final vizesi aldığımız anda gelecek yıl ABD'nin Indianapolis kentinde düzenlenecek olan Dünya Basketbol Şampiyonası vizesini de alacağız. Milli Takım'da sakatlığı devam eden oyun kurucuuz Orhun Ene'nin Hırvatistan karşısında oynama ihtimali bulunmuyor. Eksiği bulunmayan Hırvatistan, baraj maçında son Avrupa Şampiyonu İtalya'yı 65-57 mağlup etmişti.

"Parolamız takım olmak"
Milli Takım koçu Aydın Örs, turnuvada herkesin herkesi yenebileceğini belirterek, "Bakın Litvanya, Yunanistan, İtalya gibi ülkeler Dünya Şampiyonası'na katılamıyorlar. Turnuvanın en güçsüz takımı olarak lanse edilen Letonya, Litvanya'ya fark atarak elenmesine sebep oldu. Bu yüzden de hiçbir maç garanti değil. Kazanmak için sonuna kadar savaşmak ve takım olmak gerekiyor. Orhun'un sakatlığı bizi üzüyor. Ama kalan oyuncularımızın Hırvatistan önünde ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum" ifadesini kullandı.

Umut GÜNEŞ

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır