kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Taşar: İş takipçisi Bakanlığa giremez
Turizm Bakanı Mustafa Taşar, turizm sektörü temsilcilerine seslenerek "Aracı, iş takipçisi göndermeyin. İşinizi kendiniz takip edin" dedi. Bakanlığın web sayfasını geliştireceklerini söyleyen Taşar, "Türkiye turizmini internetten satacağız. Bu yolla turist çekeceğiz" dedi.

Fikret Otyam'dan Atatürk heykeli
Gazeteci-yazar ressam Fikret Otyam ile eşi dokuma sanatçısı Filiz Otyam, Adıyaman'ın Tut İlçesi'ndeki "Fikret Otyam Meydanı"na konulmak üzere, kaidesiyle birlikte 5,5 metre yüksekliğinde bir Atatürk heykeli armağan etti. Heykel 9 Eylül'de törenle açılacak.

CHP lideri Baykal: Hükümet Apo ile geldi, seçimle gidecek
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Türkiye'nin cumhuriyet tarihinde yaşamadığı bir krizi yaşadığını söyledi. Baykal ekonomik krizin tek sorumlusunun iktidar olduğunu ileri sürerek "Onlar Apo ile geldiler, seçimle gidecekler. Biz 3 yıl önce bugün yaşanan krize dikkat çekmiştik. Bugün yaşananlar, CHP'yi dinlememenin faturasıdır" dedi.

Meclis'te AB Komisyonu kurulması için kanun teklifi
TBMM'de Avrupa Birliği ile uyum çerçevesinde asli olarak görev yapacak "AB Komisyonu" oluşturuluyor. ANAP Grubu'nun başlattığı çalışmaya göre, hukukçu milletvekilleri ve bürokratlar tarafından hazırlık çalışması yürütülen komisyon "asli komisyon" olarak görev yapacak ve kanunla kurulacak. AB ile ilgili tüm düzenlemeler de bu komisyondan geçecek.

Başbakan Ecevit, MGK Genel Sekreteri Org. Kılınç'la görüştü
Başbakan Bülent Ecevit, dün Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Orgeneral Tuncer Kılınç'ı kabul etti. Başbakanlık Merkez binasındaki kabul yaklaşık yarım saat sürdü. Görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. 30 Ağustos'ta bu göreve atanan Orgeneral Kılınç'ın Başbakan Ecevit ile ilk kez görüştüğü belirtildi.

Aynı mahallede oturan 39 Antalyalı parti kurdu
Türk siyasi yaşamına yeni bir parti daha katıldı. Böylece siyasi parti sayısı 39'a ulaştı. Lider Türkiye Partisi (LTP) adıyla kurulan ve Genel Başkanlığını Mustafa Özmen'in yaptığı partinin 39 kurucu üyesinden 38'i Antalya'da ikamet ediyor. Kurucuların büyük bölümü aynı apartmanda ya da birbirlerine yakın binalarda oturuyorlar.

Vurgun sanıkları birbirine düştü
Vurgun Operasyonu'nda tutuklanan Bayındırlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sedat Aban ve Şube Müdürü Fethi Soydan Ulucanlar Cezaevi'nde kavga etti. Fethi Soydan, isteği üzerine Sedat Aban'dan ayrı bir koğuşa kondu. Sadece maltada karşılaşan Aban ve Soydan havalandırma sırasında birbirleriyle tartıştılar. Müsteşar Yardımcısı Aban, "Beni niye ele verdin" diyerek Şube Müdürü Soydan'ın üzerine yürüdü. Tartışma görevliler tarafından önlendi. Bunun üzerine naklini isteyen Soydan önceki gün Çankırı Cezaevi'ne, Aban da dün Afyon Cezaevi'ne gönderildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır