kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İlahi de söyledi zil de taktı


Hülya Avşar, gecikmeli de olsa Rumelihisarı'nda sahneye çıktı.
Kayınpederi Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu'nun ölümünün ardından "40 gün sahneye çıkmayacağım" diyerek konserlerini iptal eden Hülya Avşar, önceki gece yaklaşık 3 bin kişinin karşısındaydı. Avşar'ın, "Canım Şu Bedende" ve Yunus Emre İlahisi"yle başladığı konserinde mevleviler de sahnedeydi.

Bir süre önce boşanma noktasına geldiği eşi Kaya Çilingiroğlu'nun, konser boyunca yerinde duramayarak kendisine eşlik etmesi "Bu evlilik kolay kolay bitmez" yorumlarına neden oldu. "Sevdim" adlı şarkısını yoğun istek üzerine iki kez seslendiren sanatçının, şarkıyı eşinin gözlerinin içine baka baka seslendirmesi gözlerden kaçmadı.

ZİL TAKTI
Konserinin ikinci bölümüne siyah kostümüyle çıkan Hülya Avşar, hayranları "Hülya sen en güzelsin" diye tezahürat edince coştu. Konserin son bölümünde hayranlarının isteği üzerine "Kuzu Kuzu"yu ellerine zil takarak söyleyen Hülya Avşar, "Bu şarkıyı herkes çok söylediği için repertuvardan çıkarmıştım ama isteğinizi kıramadım ve söyledim" diyerek sevenlerinin kalplerini fethetti.

Konseri izleyenler arasında Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Dömirören ve eşi Revna Demirören, Şefik Öztek ile sevgilisi Zeliha Çal da vardı.

Mehmet ÇALIŞKAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır