kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Etek böyle giyilir!


Rol icabı etek giyip, gerdan kıran Talat Bulut "Gerçek etek benim giydiğim" diyerek birden ortalığı karıştırdı
Geçen sezon Komser Şekspir'de Kadir İnanır'ın kostümünün eteğe benzetilmesi oldukça konuşulmuştu. Etek polemiği Cemal Şan'ın çekmekte olduğu Köçek filmiyle geri geldi. Bu kez eteği giyen Talat Bulut'tu. Yapımcılığını Berhan Şimşek'in üstlendiği TV filmde, Bulut, bir köçeği canlandırıyor.

Gülsuyu'nda bir evde çekimleri süren filmde Bulut rolü gereği etek giyip, zilleri eline alıyor ve başlıyor göbek atmaya, gerdan kırmaya.

4 saatlik bir ders sonunda öğrenebildiği oyunları sergileyen Bulut, folklor alt yapısı da olduğundan pek zorlanmadığını söylüyor.

ETEK GİYMEK CESARET İŞİ
Bulut, etek giymekten rahatsızlık duyup duymadığı sorulduğunda şöyle cevap veriyor: "Neden rahatsız olayım. Köçekler yüzyıllarca bu işi yapmışlar rahatsız olmamışlar da ben onların hayat hikâyelerini canlandırırken mi rahatsız olacağım. Etek giymek sadece iyi bir oyuncunun göstereceği cesarettir.

Kadir İnanır ile beni karşılaştırıyorlar. Komser Şekspir'i izlemedim ama afişten gördüğüm kadarıyla Kadir Bey'in giydiği kostüm pek de eteğe benzemiyordu."

Mehmet ÇALIŞKAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır