kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Merdiven operasyonu


Kadıköy Belediyesi ekipleri başka "Mavi Çarşı"lar yaşanmaması için otel ve işyerlerine şok baskınlar düzenleyerek, yangın merdiveni denetimi yaptı...
Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in bizzat yönettiği bir operasyonla, ilçedeki otel ve işyerlerine şok baskınlar düzenlendi. Denetimler sırasında bir çok binanın yangın merdiveninin bulunmadığı tespit edilirken, olanların ise birçoğunun merdivenlerinin kullanılamaz halde olduğu dikkati çekti.

DERS ÇIKARILMAMIŞ
Yangın merdiveni bulunmayan işyerlerinin faaliyetlerinin durdurulması için haklarında derhal işlem başlatacaklarını söyleyen Tekin, "Bazı işyerleri 1988 yılında yaşanan Mavi Çarşı yangınından anlaşılan yeterli dersi çıkarmamış. Biz böyle bir felaketin tekrar olmaması için denetimlerimizi aralıksız olarak sürdüreceğiz. Bazı işyerlerinin yangın merdivenleri kullanılamaz durumda. Çoğu çürümüş, bir kısmının ise çıkışı yok. Bu işyerlerinden en kısa sürede gerekli düzenlemeleri yapmalarını istedik. Bu düzenlemeler yapılmadığı takdirde gözlerinin yaşına bakmaz, kapatırız" diye konuştu.

Şenol BAŞTAKAR

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır