kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Copu görünce heyecanlandı


Kalp hastası olan Ayşe Er, sabahtan akşama kadar beklediği maaş kuyruğunda güvenlik görevlisinin copla sırayı düzeltmeye kalkması üzerine kriz geçirip öldü
Emekli maaş kuyruklarında yaşanan rezaletlere bir yenisi daha eklendi. Konya'da 84 yaşındaki bir kadın yaşlılık maaşını almak için girdiği banka kuyruğunda, güvenlik görevlisinin sağa sola çarptırdığı coptan heyecanlanarak kalp krizi geçirdi. Sabahtan akşama kadar kuyrukta bekleyerek yorulan yaşlı kadını kurtarmak mümkün olmadı.

COPTAN ÜRKTÜ
Ayşe Er, 3 ayda bir verilen 47 milyon liralık yaşlılık maaşını almak için sabahın erken saatlerinde Musalla Mahallesi'ndeki Ziraat Bankası Şubesi önünde kuyruğa girdi. Ancak Ayşe nine çok uzun olan maaş kuyruğunda akşama kadar ayakta kalınca iyice bitkin düştü. Tam bu sırada kuyrukta bekleyenleri hizaya sokmaya kalkan bankanın güvenlik görevlisi copunu yaşlıların üzerine doğru sallamaya başlayınca Ayşe Er'in hasta ve yaşlı kalbi daha fazla dayanamadı. Kalabalığın içinde kriz geçiren yaşlı kadın olduğu yere yığılıp kaldı.

Çevredekiler tarafından Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Nine, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yetkililer, Ayşe Nine'nin yaşlılık, heyecan ve yorgunluğa bağlı kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladılar.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır