kapat
05.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bana sarılıp ağladı


Yeğeni Yener'i tutuklanır tutuklanmaz görmeye giden dayı Ahmet Bayram: "Beni görünce sarılıp ağladı, ben de ağlamaya başladım"
Yermez'i Emniyet'e giderek ziyaret eden ilk kişi dayısı Ahmet Bayram oldu. Bayram, "Girdiğimde bana sarılıp ağladı. Ben de ağladım. Nasıl olduğunu sordum. 'Oldu abi' dedi. 3-5 dakika görüştük. Soğukkanlıydı. Neden yaptığını söylemedi. Çok yorgundu, çok acayip bir haldeydi. Müdürler çöplükte yattığını söylediler. Onlara, 'Abimlerin yanına gideceğim. O beni teslim edecek' demiş. Zaten daha önce telefonda arandığını bildiğini, teslim olmak için bana geleceğini söylemişti" dedi.

HİÇ ŞÜPHELENMEDİK
Yermez'in Ankara'dan bindiği otobüste yanında, yani 6 numaralı koltukta oturan Avukat Müslüm Beyaztaş ise yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Yener Yermez benden 10 dakika sonra yanıma oturdu, yol boyunca hiç konuşmadı. Genelde yol arkadaşlarımla sohbet ederim ama bu şahıs biraz inatçı gibiydi. Ben de hiç konuşmadım. Yol boyunca sadece çöp konusunda yardımlaşmamız oldu. O başka gazete okudu, ben başka gazete. Dikkat çekecek bir hareketi de yoktu. O kadar yolu birlikte aldık. Ona hiç bu gözle bakmadım. Diğer yolcuların da hiçbir şekilde dikkatini çekmedi. Otobüs durdurulmadan birkaç dakika önce, 1 kilometre ötede bulunan Ambarlı mevkiinde ineceğini söyledi. Zaten birkaç dakika sonra da polis otobüsü çevirdi. En çok dikkatimi çeken şey aşırı sakinliğiydi. Onu alıp götürdüler. İndiği zaman yol arkadaşımın Yener Yermez olduğunu anladım" dedi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır