kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

KISA KISA KISA


Lazetiç kopuyor
F.Bahçe'nin Yugoslav futbolcusu Lazetiç, İtalya 1.Ligi'nin yeni takımlarından Piacenza ile gelecek sezon için söz kesti. Sarı-lacivertli yönetimin sözleşme uzatma tekliflerini sürekli geri çeviren Lazetiç'in yılbaşından sonra İtalyan kulübü ile resmi sözleşme imzalayacağı ve sezon sonunda da ayrılacağı belirtildi.

Serhat&Yusuf zor
F.Bahçe'de sakatlıkları süren Rapajc, Serhat, Yusuf, Mustafa Doğan ve Mert Meriç'in hafta sonu Kocaelispor ile oynanacak maça yetiştirilmeleri için doktorlar seferber oldu. Tedavisi süren futbolculardan Serhat ile Yusuf'un sakatlıklarının diğerlerine oranla daha ciddi olduğu ve lige yetişmelerinin zor olduğu belirtildi.

İsveç defansının 3 kilit ismi sakat
İsveç'te 3 defans oyuncusu sakat. Bunlardan Mjallby'nin forma giyemeyeceği kesin. Makedonya maçında sakatlanan Kamark ve Lucic'in durumları ise belirsizliğini koruyor. Dün akşam Swiss Otel'de bir basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Lagerback, "Kaybetmeye değil kazanmaya geldik. Bunu da başaracağız. Hakan Şükür için özel önlem aldım. Beraberlik sürpriz olmaz" dedi.

3 hakeme görev
FIFA kokartlı 3 Türk hakeme, UEFA Kupası maçlarında görev verildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Erol Ersoy, O.Ljubliana-Brondby; Orhan Erdemir, Ipswich-T.Moskova, Metin Tokat da Real Zaragoza-Silkeborg maçlarını yönetecek.

DİSKİLİ oyuncular kaçak çıkmadı
Üçüncü Lig 2. Grup'ta oynanan Şırnak-DİSKİ maçının devre arasında asker kaçağı oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan DİSKİ'de oynayan Ömer Özel'in tecilli, Soner Erdil'in ise 1998 yılında askerliğini yaptığı ortaya çıktı. D.Bakır ekibinin hocası Çetin İnsel, "Maçtan bir gün önce hakem Ruhi Aslanboğa'yı takibe aldılar. Futbolcularımızın bu şekilde gözaltına alınması da düşündürücü" dedi

Antalya Hüseyin Kalpar'a emanet
Antalyaspor teknik direktör Hüseyin Kalpar ile anlaştı. Cezmi Turan'ın görevine son veren kırmızı-beyazlı yönetim takımın başına Kalpar'ı getirdi. Kalpar dün takım ile ilk idmanına çıktı.

Mpenza, Spehar ve Horvath'a Antep talip
G.Antep Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asım Atmaz, G.Saray'ın, Jardel'e karşılık S.Lizbon'dan aldığı Mpenza, Spehar ve Horvarth'ı almayı düşündüklerini söyledi. Atmaz, 3 oyuncuyu kiralamak için başkan Doğan'ın, G.Saray Başkanı Cansun'a öneri götürdüğünü söyledi. Cimbom bu teklife sıcak bakıyor.

Ivaniseviç'ten erken veda
ABD Açık'ta tek erkekler üçüncü turunda, Wimbledon'da şampiyon olan Goran Ivaniseviç, Alberto Costa'ya 3-0 yenilerek elendi. Turnuvanın 5 numaralı seribaşı Ferrero da vatandaşı Robredo'ya kaybederken, Kafelnikov, Clement, Roddick, Hewitt ve Haas tek erkeklerde bir üst tura çıktı. Tek bayanlarda ise Monica Seles, dördüncü tur maçında Çek Bedanova'ya yenilerek elendi.

Selim Palyani çeyrek finalde
Akdeniz Oyunları'nda, Selim Palyani çeyrek finale yükseldi. 60 kiloda Palyani, Yugoslav boksör Piperski'yi 22-16 sayıyla yenerek tur atladı. Palyani, yarın çeyrek finalde İtalyan Mihele Di Rocco ile karşılaşacak. Artı 91 kiloda mücadele eden Kurban Günebakan ise Suriyeli Ahmet Wattar'a 8-7 yenilerek elendi.

Bakırköy sınavı
Lige verilen aradan yararlanan Beşiktaş, bugün Üçüncü Lig takımlarından Bakırköy'le hazırlık maçı yapacak. Şenlikköy Stadı'ndaki mücadele 17.30'da başlayacak. Bu arada Kartal yapımı devam eden Ümraniye Tesisleri'nde dün ilk idmanını yaptı

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır