kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

80 puan alan şampiyon


F.Bahçe Teknik Direktörü Denizli, "Ligde 80 puan toplayan takım şampiyon olur. Biz en az 16, en çok 22 puan kaybederiz ama yine ipi göğüsleriz. Şampiyonlar Ligi'nde de iddialıyız" dedi
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının ligde ve Şampiyonlar Ligi'ndeki şansı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken, "Geçen sezon biz 76 puanla şampiyon olmuştuk. Bu sezon ise şampiyonluk için baraj 80 puan" dedi.

Denizli şöyle devam etti: "Futbolda dün yoktur. Benim için de hep bugün ve yarınlar vardır. Kişilik olarak da iddialıyımdır ve hiçbir zaman boşuna konuşmam. Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir grup kolay değil. G.Saray'ın da bizim de rakiplerimiz çok güçlü. Ama ben 11-12 puan toplayarak ikinci tura yükseleceğimize inanıyorum.

'Orta sahamız iyi'
Burada göstereceğimiz başarı lige de yansıyacaktır. Uzun maratonda 16-22 puan kaybı yaşayabiliriz. Bunları hesapladım ve sezon sonunda yine biz şampiyon oluruz diyorum.

Orta sahamız eleştiriliyor ve büyük sıkıntılar yaşadığımız söyleniyor. Buna katılmıyorum. Orta sahası kötü olan bir takım yenilir, rakiplerine karşı mahkum oynar. Ama biz yenilmiyoruz. Demek ki burada problem yok. Hem "F.Bahçe'nin orta sahası kötü" diyenler, neden maç kaybetmediğimizi söylemiyorlar?"

Ferudun NİDELİOĞLU

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır