kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Neşeli günler


Milli Takım'ın dünkü idmanında Hakan Şükür İsveçli gazetecilerin hücumuna uğradı. Güneş, cezalı Ogün'ün yerine Emre'yi denedi

İkincilik rahatlattı
2002 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda yarın lider İsveç ile tam bir final maçı oynayacak olan Milli Takımımız dün yaptığı çift idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş'in sabah idmanında yaptırdığı çift kalede Slovakya maçında sahaya sürdüğü 11'i bozmaması dikkat çekti. Güneş, sadece cezalı Ogün'ün yerine, cezası biten Emre'yi ilk 11'e aldı. Slovakya'yı deplasmanda yenerek grup ikinciliğini garantileyen millilerin, antrenmanda bir hayli neşeli oldukları gözlendi

İsveç basınından ilgi
Grup 1.liği için büyük önem taşıyan maça İsveç basını da büyük ilgi gösterdi. Maçı izlemek için 62 İsveçli basın mensubu akradite yaptırdı. Dün sabahki idmanı da yaklaşık 30 İsveçli gazeteci izledi. İsveçliler Slovakya'ya attığı golle dikkatleri üzerine çeken Hakan Şükür'e büyük ilgi gösterirken, yıldız futbolcu ile röportaj yaptılar. İsveçli gazetecilere fotoğraf çektiren ve sorularını yanıtlayan milli futbolcumuz, "Slovakya'yı yenip, ikinciliği garantilediğimiz için İsveç maçına rahat çıkacağız" yorumunu yaptı. Çalışmayı bir de Japon gazetecinin izlemesi dikkat çekti.

"Sabırlı olmalıyız"
İsveçli oyuncuların yapıları gereği çok sabırlı olduklarına dikkati çeken Hakan, şöyle konuştu: "Biz de gerek saha içinde, gerekse saha dışında sabırlı olmalıyız. Rakibimiz az pozisyon veren, az gol yiyen bir takım. Kolay maç olmayacak. Agresif ve tempolu oynamalıyız. İsveç defansı benim üstüme oynayacaktır. Ama takımda çabuk ve yetenekli arkadaşlar var. Onlar da bu boşlukları değerlendirip, gole gidebilir. Bütün dikkatler üzerimde olduğu için benim işim daha zor. İnşallah kazanırız."

Mililer akşam idmanında taktik çalışması yaparken, Güneş golcülerle özel olarak ilgilendi ve şut çalıştırdı. Öte yandan teknik direktör Güneş, bugün sabah idmanından sonra yerli ve yabancı basın mensupları için bir basın toplantısı yapacak.

Yaşar YALÇIN

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır