kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


İnönü'nün imza gününde izdiham
Aktif politikaya dönmeye hazırlanan CHP'nin onursal Genel Başkanı Erdal İnönü, Kuşadası Kuydaş Sanat Evi'nde kendi yazdığı kitapları imzaladı. Kitap yetiştirmekte zorlanan kitapevi sahipleri, başka kitapçılardan kitap temin etmek zorunda kaldı.

DPT: Okuyan, devleti 110 milyar zarara soktu
DPT Müsteşarlığı, Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan'ın otomasyon projesine geçilmediği için 1 katrilyonluk vurgunun önlemediği iddiasına sert yanıt verdi. DPT otomasyon projesine karşı çıkış gerekçesini anlatırken, Okuyan'ın ihmaliyle devletin 110 milyar lira zarara uğratıldığını öne sürdü.

Pişkinsüt'ün dokunulmazlık tezkeresi TBMM'ye ulaştı
TBMM insan Haklarını İnceleme Komisyonu eski başkanı, DSP Aydın Milletvekili Sema Pişkinsüt'ün dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Pişkinsüt'ün tezkeresi, yeni yasama yılında Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyon'da ele alınacak.

Yılmaz bir kavramı daha tartışmaya açtı: "e-devlet"
İstanbul'da Bilişim Fuarı'nın açılışını yapan Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, "Amacımız devlet yapısını e-devlet haline dönüştürmektir" dedi. Yılmaz'ın 'e-devlet'inde vatandaşın devletle olan tüm ilişkileri internet üzerinden yapılıyor, kamu elindeki bilgilere kolayca ulaşılıyor ve büyük bir şeffaflık sağlanıyor.

DYP'li Güven: Her bakanlıktan yolsuzluk iddiası fışkırıyor
DYP Grup Başkanvekili Turhan Güven, her bakanlıktan bir yolsuzluk iddiasının "fışkırdığını" öne sürdü. Başbakan Ecevit'in Bayındırlık Bakanlığı'ndaki operasyon konusunda, "MHP'nin kendi iç meselesi" dediğini anımsatan Güven, "Sayın Ecevit, hükümetin 35 bakanı birden yolsuzluk iddiasıyla suçlansa, o kendi meselesi mi olacak, yoksa Türkiye'nin mi?" diye sordu.

Enerji eski Bakanı Ersümer: Bakanlar istifaya kendileri karar veremez
Enerji eski Bakanı Cumhur Ersümer, Bayındırlık Bakanı Koray Aydın'ın istifası konusunda kendisine yöneltilen soruları "İstifa işi, kişisel bir iştir. Tamamen tek taraflı bir iştir, ama bakanlık makamındaki siyasi kişiler istifalarına da kendileri karar vermezler. Sayın Bakan Koray Aydın'ın da istifası görüşülüyordur. Bir değerlendirmeye tabi tutuluyordur" dedi.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır