kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Fazla çocuk yapmayın yoksa vururum!


Mail Büyükerman krizi aşacak formülü buldu: Kurtuluşumuz için tek çözüm, 2 çocuğu olan her Türk erkeğinin kısırlaştırılması
Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Meclis'in en renkli simalarından Bağımsız Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman, şimdilerde, 'üretken Türk erkekleri' için hummalı bir çalışma içinde... Yalova'daki yazlığında hem dinlenen, hem de ekonomik krizden çıkışın yollarını arayan Büyükerman, sonunda çözümü buldu: Türk erkekleri kısırlaştırılsın!

Çalışmalarını tamamlayan Büyükerman, bu yönde Meclis'e yasa tasarısı vermeye hazırlanıyor. Büyükerman'ın tasarısına göre, 2 çocuklu Türk erkekleri, devlet hastanelerinde küçük bir operasyonla kısırlaştırılacak. 'Yoo ben asla ameliyat olmam' diyen olursa da, hapisanenin yolu gösterilecek. Büyükerman, 50 yaşın üzerindekileri uygulamadan muaf tutuyor. Ülke topraklarının artık nüfusu besleyemediğini söyleyen Milletvekili Büyükerman, tasarısını ise şöyle savunuyor:

"Yunanistan 10 milyon nüfusa sahip. Oysa sadece İstanbul 15 milyon nüfuslu. Bir ülke 10 milyon, bir şehir 15 milyon. 1933 yılında 15 milyon olan nüfusumuz bugün 70 milyona ulaştı. Hızlı nüfus artışına önlem almakta geç kaldık. Keşke Türkiye, bu önlemi daha önce alsaydı. İtalya, Fransa ve Çin gibi ülkeler bu konuda gereken önlemi almışlardır. Meclis'e sunacağım tasarı, bir aileye 2 çocuk hakkı tanıyacak. Bir aileye bir çocuk yadırganabilir, ama ailenin bakabilecek gücü varsa 2 çocuk yeterlidir. İkinci çocuğu olan erkekler, devlet hastanelerinde küçük bir ameliyatla kısırlaştırılacaklar. Kısırlaştırılmayı kabul etmeyenler ise 1 yıl hapse mahkum edilecek. Yasa, 50 yaş üzerindeki kişileri kapsamayacak."

DİNİMİZDE DE VAR...
Büyükerman, ayrıca, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in de doğum kontrolü konusunda tedbirler aldığını söyleyerek son noktayı şöyle koyuyor: "Vaktiyle Peygamber Efendimiz, çok hızla çoğalan bir bölge halkına, 'geri çekme' yöntemini uygulamalarını tavsiye etmiştir."

BÜYÜKERMAN'IN MARİFETLERİ
* Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Büyükerman, seçimi kazanacağını öne sürdü, ancak aldığı oy hiçbir turda 3'ün üzerine çıkmadı. Büyükerman hızını alamadı, Meclis Başkanlığı'na da aday oldu, ancak kazanamadı.

* Travestiler kraliçesi Sisi ile Meclis çatısı altında röportaj yaptı. Kendisine 'Babacım' diyen Sisi'nin travesti olduğunu bilmediğini söyledi.

* Çok ağır bir by-pass ameliyatının ardından hastanede sıkılan Büyükerman, bir hafta sonra Meclis'e gelip basın toplantısı yaptı. Basın mensuplarına 'Sizlerden ayrılamadım' dedi.

* Yalova'da yazlığı vardı, depremde zarar görmüştü. Her yaz mevsiminde Yalova'ya gitmeyi çok seven Büyükerman, 'Vatandaş nasıl kalıyorsa ben de prefabrik evde kalırım' dedi. Yaz aylarını valiliğin tahsis ettiği prefabrikte geçiren Büyükerman'ın bu yıl yazlığı tamir edildi.

* 'Susamlı kara simitler kanser yapıyor' iddiasını gündeme getirdi. Valiliğe suç duyurusunda bulundu 'Önüne geçin' dedi.

* Japonya'ya gitti Tokyo Camii'nin açılışında ezan okudu

* Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde vücut geliştirmesi çalışıyordu.

* Çok zengin olduğu bilinen Büyükerman, 1984 model Ford Taunus marka otomobile biniyor. Arabası olmayınca servisle evine dönüyor.

* Yoğurdu evinde kendisi yapan Büyükerman, son yaşanan krizde zarar ettiğini ileri sürerek Cumhurbaşkanı Sezer'den zararını tazmin etmesini istedi.

* Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Devriş'in şortuyla ilgili şiir yazdı. Derviş'in şortu nedeniyle SP Grup Başkanvekili Yasin Hatipoğlu ile şiirli tartışmaya girdi.

Fatih ATİK

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır