kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İGDAŞ abone arıyor


Genel Müdürü Aral: Kim müracaat ederse gazı bağlayabiliriz..
Geçtiğimiz yıl doğalgaz sıkıntısı nedeniyle bazı geceleri üşüyerek geçiren İstanbullular'a İGDAŞ Genel Müdürü Necdet Aral müjde verdi: "Bu yıl kesinlikle gaz sıkıntısı yaşanmayacak. İstediğimiz kadar abone yapabiliriz."

Doğalgaz şebekesi geçen bölgelerde oturan İstanbullular'a abone olmaları yönünde çağrıda bulunan Prof. Dr. Necdet Aral, Botaş'ın İstanbul'a ayırdığı gaz miktarını da 2 milyar 40 milyon metreküpten, 2 milyar 540 milyon metreküpe çıkardığını söyledi.

HEDEF 2005
Şu anda İstanbul'da 1 milyon 648 bin aboneleri bulunduğunu hatırlatan Aral, "Düzenlediğimiz cazip kampanyalar ile bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Şu anda kentin yüzde 54'ü doğalgazdan yararlanıyor. 2005 yılında doğalgaz bağlanmayan ev ya da işyeri kalmayacak" dedi.

MÜRACAAT ETSİNLER
Şu anda altyapı yatırımlarını Zeytinburnu, Bağcılar, Ümraniye, Avcılar ve İçerenköy'de yoğunlaştırdıklarını kaydeden Aral, "Bir taraftan da yıllar önce yatırımı tamamlanmış olmasına rağmen çeşitli nedenlerle bağlantısı yapılamamış sokakların eksiklerini gidereceğiz" diye konuştu ve ekledi: "Kim müracaat ederse bu yıl doğalgaz kullanacak. Ekim sonuna kadar süre var..."

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır