kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Teknolojinin kalbi İstanbul'da atacak


Teknoloji dünyasının en büyük fuarlarından "Bilişim'01 A CeBIT Event" ziyaretçileriyle buluşuyor. Fuarın haftaiçi giriş ücreti 10 milyon, haftasonu ise 2.5 milyon lira
Türkiye ve Avrasya bölgesinin en büyük bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı olan Bilişim'01 A CeBIT Event bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Fuar, Çin'de düzenlenen CeBIT Asia ve Avustralya'daki CeBIT Avustralia'nın ardından CeBIT'i Avrupa ve Asya'ya taşıyan üçüncü fuar olma özelliğini taşıyor.

4-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap'ta yapılacak Bilişim'01 A CeBIT Event'e 15 yabancı ülkeden 100'ün üzerinde firma katılacak. Toplam şirket katılımının ise bini bulacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi fuarın bir diğer ayağı da 4-7 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Sarayı ve Askeri Müze Kültür Sitesi'nde düzenlenecek etkinlikler olacak. Fuarı her gün 11.00-20.00 arasında ziyaret etmem mümkün. Giriş ücretleri haftaiçi 10 milyon haftasonu 2.5 milyon olarak belirlendi. Bilişim'01'e bu yıl 200 bin kişinin gelmesi bekleniyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır