kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Erkek Striptizcilere taciz sigortası


İspanya turnesinde kadınların vahşi tacizine maruz kalan Dreamboys, kendini sigortalattı
İngiltere'nin ünlü erkek striptiz gruplarından Dreamboys aşırı fanatik kadın hayranlarından korunmak için kendilerini 1 milyon sterline (yaklaşık 20 trilyon lira) sigortalattı.

Birbirinden çekici 10 erkek striptizcinin yer aldığı Dreamboys, kadın hayranlarının aşırı boyutlara ulaşan el hareketlerinden kurtulmak için çareyi sigortalanmakta buldu.

Her türlü 'zarar verici' müdahaleye karşı kendilerini sigortalatan erkek striptizciler hayranlarından gelecek olası bir saldırı karşısında sigorta şirketinden tazminat talep edebilecek.

KULİSE KAÇTILAR
En çok kazanan striptiz gruplarından olan Dreamboys'un üyeleri kendilerini sigortalatma kararını geçen hafta yaptıkları İspanya turnesinden sonra aldı. Zira İspanya'da çıktıkları gece kulübünde grup, kadınların vahşi hareketlerine maruz kaldı.

Kendilerini sahneden zor atarak kulise sığınan striptizciler İngiltere'ye dönünce ilk iş olarak Goodfellows adlı sigorta şirketinin yolunu tuttu. Adam başına 12 bin 600 sterlin (yaklaşık 25 milyar lira) vererek sigortalanan striptizcilerin sigorta kapsamı sadece sahnedeki kazaları değil günlük yaşamda meydana gelebilecek aksilikleri de içine alıyor.

Sigorta şirketi daha önce de Sevgililer Günü'nde sevgilisinin göstereceği performanstan zarar gören kadınları 100 sterline (yaklaşık 20 milyon lira) sigortalamıştı.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır