kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Uzayda sekse üstü kapalı onay


Uzun uzay yolculuklarında sıkılan astronotların birbirlerine "yakınlaşmasından" korkan NASA, artık uzay çantalarına gebelik testi de ekleyecek
Uzayda seks yapılır mı?... Ya da 40 yıllık uzay macerasında astronotlar hiç seks girişiminde bulundu mu? Uzay bilimiyle ilgilenen birçok insan yıllarca bu soruları gündeme getirdi. NASA ise cevap vermekten her zaman kaçtı. Ancak İngiliz Times gazetesi bu sorunun cevabını ortaya çıkardı:

NASA KABULLENDİ
NASA üstü kapalı da olsa uzayda seks yapıldığını kabullendi! Gazetenin haberine göre, NASA dünyanın 617 kilometre yukarısındaki Uluslararası Uzay İstasyonu'na (UUİ) gidecek olan astronotların "uzay çantaları"na gebelik testi koymaya başladı.

UUİ'de şu anda görev alan astronot ve kozmonotların şu anda gebelik testine ihtiyacı yok. Zira 3'ü de erkek. Ancak 4 ay sonra görevi devralacak ekipte Peggy Whitson adlı bir astronot yer alıyor. NASA uzmanları uzay çantasına niye gebelik testi eklendiğini ise şöyle açıklıyor: Kadın astronotları teste tabi tutuyoruz. Hamile iseler, göreve göndermiyoruz. Çünkü yerçekimsiz ortamda bir embriyonun nasıl büyüdüğünü bilmiyoruz. Bebeğe zarar gelebilir diye göreve yollamıyoruz. Hatta, hamile olduğu uzayda ortaya çıkarsa o astronotu ilk seferle dünyaya geri getireceğiz." İşte NASA'nın bu son cümlesi, uzayda seks konusunda şüpheleri daha da artırdı.

MARS'A KADIN GİTMEYECEK!
Uzayda seks ihtimalini, sürekli "Yerçekimsiz ortamda 2 kişi rahatça seks yapamaz, 3'üncü bir kişinin onları tutması gerekir. Buna izin vermeyiz" diye inkar eden NASA, 2005 yılında yapılması düşünülen Mars yolculuğuna kadın astronot almamayı planlıyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır