kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kahvaltıyı kimin elinden istersiniz?


İngiliz erkekleri Catherine Zeta Jones ya da Jennifer Lopez'le, kadınları Robbie Williams veya Brad Pitt'le kahvaltı fantezisi kuruyor...
Her gün TV'lere gazetelere konu olan yıldızları kim hayal etmez? Ya yıldızların size hizmet etmesini, kahvaltınızı yatağınıza getirmesini hiç düşlediğiniz oldu mu? Merak etmeyin yalnız değilsiniz. Binlerce İngiliz de sizin gibi düşünüyor ve kahvaltısının hayranı olduğu ünlü tarafından yatağına getirilmesi fantezisi ile yaşıyor.

Ünlü mısır gevreği markası Kellogg's'un İngiltere'de yaptığı araştırmada Robbie Williams,kadınların ayağına kahvaltı getirmesini istediği ünlülerin başında geliyor. Kadınların yüzde 29'u İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ı birinci tercih olarak görürken, listede Amerikalı ünlü aktör Brad Pitt yüzde 23 ile ikinci sırayı aldı.

İngiliz Milli Takımı'nın kaptanı David Beckham da araştırmaya katılan her 10 kadından birinin gözdesi.

İşin ilginç yanı İngiltere'nin en tanınmış erkeklerinden Galler Prensi Charles ise yüzde 4 ile fantezi listesinin en gerilerinde geliyor.

ERKEKLER LOPEZCİ
Araştırmaya katılan erkekler ise en çok Catherine Zeta Jones ve Latin güzel Jennifer Lopez'in elinden kahvaltı etmek istiyor. Her iki seksi yıldız da yüzde 32'lik oy oranıyla rakiplerinden açık arayla önde. Bu ikilinin ardından ise yüzde 9'luk tercihle İngiliz şarkıcı Geri Halliwell ve yüzde 7 ile adı "sıska" mankene çıkan Kate Moss geliyor.

Ayrıca araştırmaya katılanların yüzde 49'u yataktan kalktığı anın günün en sinirli zamanı olduğunu söylerken yüzde 71'i de kahvaltı edince kendini daha rahat ve sakin hissettiğini belirtiyor. Erkeklerin yüzde 53'ü sabah mahmurluğu yüzünden işe ya da okula gidişini hatırlamadığını söylerken, bu oran kadınlarda yüzde 45'de kalıyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır