kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Çocuğu parçaladı


Babası 10 yaşındaki David'i köpekbalığının dişleri arasından çekip çıkardı. Ama parçalanan çocuk kan kaybından öldü

1 METRELİK SUDA DEHŞET
Amerika'da köpekbalığı saldırılarına bir yenisi eklendi. 10 yaşındaki David Peltier adlı çocuk Virginia Beach kenti sahilinde köpekbalığı saldırısına uğradı. Birdenbire ortaya çıkan ve derinliği sadece 1 metre 20 santim olan sığ sulara kadar yaklaşan köpekbalığı, küçük çocuğun sol bacağını parçaladı. Oğlunun çığlıklarını duyan baba Richard Peltier, hemen köpekbalığının üzerine atladı.

KAFASINI YUMRUKLADI
Peltıer'le yırtıcı balık arasında adeta bir kavga yaşandı. Peltier, oğlunu kurtarmak için köpekbalığının kafasını yumruklamaya başladı. Bir yandan da oğlunun bacağını köpekbalığının dişlerinin arasından çekip çıkarmaya çalışıyordu. Kumsaldakilerin korkulu bakışları arasında birkaç dakika süren bu kavgadan Peltier galip çıktı. Çocuğu bırakan köpekbalığı bölgeden hızla uzaklaştı. Fakat olan olmuştu.

ATARDAMARI DELİNMİŞ
Babasının kucağında sahile çıkan çocuğun sol bacağı köpekbalığı ısırıklarından dolayı paramparça olmuştu. Küçük çocuk hemen hastaneye kaldırıldı. Fakat bacağındaki atardamarı parçalanan David, kan kaybından hayatını kaybetti. Korkunç olayın ardından Virginia sahilleri olası bir köpekbalığı saldırısı tehlikesine karşı halka kapatıldı. Polis ve sahil koruma ekipleri köpekbalığı avına başladı.

Bir saldırı da Florida'da
ABD'de Florida sahillerinde dün bir Amerikan askeri, köpekbalığı saldırısından yaralı kurtuldu. Bir tatil yöresinde yüzerken köpekbalığının saldırısına uğrayan Amerikan donanması erinin fazla kan kaybetmeden hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır