kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kebabın zamanı yoktur


Kabul edin damak tadınız kebabı çekiyor, değil mi? Sıcak mıcak bu isteği hiç etkilemiyor...
Hilton'da böyle düşünmüş olacak ki, o canım Boğaz manzaralı Veranda Bar&Grill'de, Türk Mutfağı'nın seçme lezzetlerini sunmaya başlamış. Tabii Türk Mutfağı deyince akla ilk gelen kebap çeşitleri de mönünün en başında yer alıyor. Mönü inanılmaz... Bulgur pilavı ile sunulan ızgara levrekten sıcak börek çeşitlerine, yoğurtlu kebaptan kömür üzerinde servis edilen karışık Türk ızgara spesiyalitesine, ıspanaklı, etli, pastırmalı, peynirli pideden yoğurt ve acı tereyağlı mantıya, imambayıldıya kadar yok yok!

TATLILAR ENFES
Tatlı büfesindekileri ise yazmayı bizim bünyemiz kabul etmedi. Söyleyebileceğimiz tek şey, tatlı sevenleri baştan çıkaracak bir çeşitlilik olduğu... Haftanın her günü 18.30 Ğ 23.30 arasında açık olan Veranda Bar&Grill'de ayrıca pazar hariç her gün canlı müzik var.

Tel: (021) 315 60 00.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır