kapat
15.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün yaşadığınız yer ve ailenizle ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Yengeç'teki Ay'la birleşen Jüpiter, sevdikleriniz için harcama yapma isteğinizin artırabilir. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gün.Yakın çevrenizde bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün Yengeç'te Ay'la birleşen Jüpiter, parasal konularla ilgili hızlı gelişmeleri gündeme getirebilir. Harcamalarınızda aşırı kaçmamak için bütçenizi dengelemelisiniz. Ama siz de beklenmedik bir para yardımı görebilir ve buna sevinebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Burcunuzda Jüpiter'le birleşen Ay'ın yoğun enerjisi sizi hareketli, duyarlı ve girişimci kılıyor. Yapnak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Güneş'le karşıt konumdaki Uranüs, özgürlük duygunuzu artırıyor. İlişkilerinizde koşulları değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Ay'ın Jüpiter'le birleşmesi, yardımlaşmaya verdiğiniz önemi artırıp çevrenizdeki insanları anlamak için çaba sarfettirebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Burcunuza geçen Merkür, zihinsel enerjinizi artırıcı etkilerini gösteriyor. Yengeç'te Jüpiter'le birleşen Ay'ın enerjisiyle geleceğe ilişkin planlar yapabilirsiniz. Grup çalışmalarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yoğun olarak çalışabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Jüpiter'le birleşecek olan Ay, fikirlerinizi herkese duyurma ve onaylanma isteğine yol açabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yengeç'te Jüpiter'le birleşen Ay'ın olumlu enerjisi, kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülkelere ve kültürlere ilgi duyabilir, bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kendinizi duygusal bakımdan yoğun hissedeceksiniz. Başak'a geçecek olan Merkür, mesleki konularda hareketlenme getirebilir. Bugün yaşamınızla ilgili saklı gerçekleri keşfedebilirsiniz. Fazla zihinsel enerji gerginliğe sebep olabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Karşıt burcunuzdaki gezegenlerin desteğiyle ikili ilişkileriniz hareketlenebilir ve işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzdaki Uranüs'le karşıt konumda bulunan Güneş, ilişkilerinizde yenilikçi düşünceleriniz olabileceğini belirtiyor. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yengeç'te Jüpiter'le birleşecek Ay'dan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde. Merkür, anlaşma ve işbirliği temalarını ortaya çıkartabilir.


 


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır