kapat
15.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Taraftar-Daum gerginliği
Beşiktaş'ta dün akşam yapılan idman öncesinde teknik direktör Daum ile bir grup taraftar arasında küçük bir tartışma çıktı. Alman hoca, birkaç taraftarın sözlü olarak sataşmasına sinirlendi ve el hareketi yaparak, tribün yakınından uzaklaştı. Trabzon maçında sakatlanan İlhan Mansız ise idmana çıktı. Bu arada ABD'li Keller'dan sonra, Alman Heinen'in transferi de çıkmaza girince, Beşiktaş rotayı yeniden Slovak König'e çevirdi. Basel'de oynayan König ile anlaşılamazsa ibre Schalke'nin 36 yaşındaki file bekçisi Oliver Reck ile futbolu bıraktığını açıklayan 33 yaşındaki Ilgner'e dönecek.

Oslo burukluğu
Milli Takım Sorumlusu Selami Özdemir, "İki yıl önce Oslo'da kötü bir anımız var. Yine maça gelmiştik ve Türkiye 17 Ağustos depremini yaşamıştı. Buraya gelince o günü hatırladık. Yine de takımın havası iyi. İsveç için iyi bir prova olacak" ifadesini kullandı.

Oktay dörtledi
F.Bahçe hafta sonu hazırlıklarını 9 eksikle sürdürdü. Oldukça neşeli geçen çalışmada şut antrenmanı sırasında sarı-lacivertli futbolcuların kullandığı 86 vuruşun 17'si gol oldu. Çift kale maç sırasında ise Oktay'ın birbirinden güzel 4 gol atması dikkati çekti.

Boğalar'dan dostluk çağrısı
İstanbulspor Menajeri Sinan Dinler, bu haftasonu yapacakları Fenerbahçe maçı için, "Önce dostluk kazansın" dedi. Dinler, Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini belirterek, "Malatyaspor maçını kazanıp, Birinci Süper Lig'e 3 puanla başlamamız bize moral oldu. İstanbulspor olarak hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Fenerbahçe maçına günde çift idman yaparak hazırlanıyoruz. Rakibimizin gücü belli. Zor bir maç olacağını biliyoruz, ama önce dostluk kazansın" dedi.

Antalya'da şok devam ediyor
Antalyaspor'da, Ankaragücü maçında alınan 8-1'lik yenilginin şoku sürüyor. Antalyaspor Basın sözcüsü Murat Bulat, Sosyal Tesisler'de düzenlediği basın toplantısında, alınan ağır yenilginin hiçbir mazereti olamayacağını belirterek, "Gereken önlemler alınacaktır" dedi.

Sönmezoğlu rekor deneyecek
Milli yüzücü Engin Sönmezoğlu, 25-26 Ağustos tarihlerinde 200 kilometre yüzerek, uzun mesafe dünya yüzme rekorunu kırmayı amaçlıyor. Rekor denemesiyle ilgili İstanbul Boğazı'nda bir teknede düzenlediği basın toplantısında, Guiness Rekorlar Kitabı'nda 77 kilometre olan dünya rekorunu 3'e katlamaya hazırlandığını ifade eden Sönmezoğlu, "25 Ağustos'ta Çanakkale Çardak'tan, Edremit Akçay'a kadar 200 kilometrelik mesafeyi yüzeceğim. Bu mesafeyi en az 24, en fazla 36 saatte tamamlamayı hedefliyorum" dedi.

ERKAN KOYUNCU

Beckham'ın hayali
İngitere Milli Takımı'nın kaptanı David Beckham, amaçlarının Dünya Kupası'na gitmek olduğunu söyledi. Bu gece İngiltere'nin Hollanda ile oynayacağı maç öncesi kampta bulunan Beckham, "2002 Dünya Kupası finallerine katılmak benim amacım. Özellikle kaptan olarak Japonya-Güney Kore'ye gitmek inanılmaz" şeklinde konuştu. Kaptan olduktan sonra daha büyük sorumluluk hissettiğini bildiren Beckham, "En zor maçımız Almanya ile Münih'te oynayacağımız karşılaşma olacak" dedi.

Sutopunda gençler 3.oldu
İstanbul'da devam eden 11. Dünya Genç Erkekler Sutopu Şampiyonası'nda grup maçları sona erdi. Şampiyonanın 5. gününde, D Grubu'nda bulunan Türkiye, Macaristan'a 12-5 yenildi. Bu yenilgiyle Milli Takım D Grubu'nda 3. olurken, Macaristan 1., İtalya'da 2. sırada yer aldı. Gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar, ilk 10 için şanslarını sürdürüyor. Günün diğer maçlarında Meksika Kuveyt'i 11-4, Yeni Zelanda Güney Afrika Cumhuriyeti'ni 10-3, Slovakya Brezilya'yı 5-4, İtalya Kanada'yı 14-3, İspanya da Hırvatistan'ı 6-4 yendi.

Roma Ajax'ı geçti
Galatasaray'In bugün hazırlık maçında karşılaşacağı Roma, Ajax'ı 2-1 mağlup etti. Hollanda ekibi 4. dakikada Şota'nın golüyle 1-0 öne geçerken, 33. dakikada Assunçao skora dengeyi getirdi. Cassano 88'de İtalyan ekibinin galibiyetini ilan etti. Batistuta maçta 90 dakika oynadı.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır