kapat
15.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şampiyon kalacağız


Denizli: "Lig bu sezon geçen yıldan farklı geçer. Şampiyon adayı gösteriliyoruz. Değerlendirmeler için henüz erken ama biz şampiyon unvanımızı koruyacağız."

Ligi değerlendirdi
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli dün Samandıra Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında ligi ve sarı-lacivertli takımı değerlendirdi. "İlk haftadan edindiğim izlenime göre bu sezon lig, geçen yıldan farklı geçecek" diyen Denizli, takımının ilk haftadan şampiyon adayı gösterilmesinin kendilerinde sıkıntı yaratmayacağını vurgulayarak, şampiyon unvanını korumayı hedeflediklerini söyledi.

'Çok şey değişebilir'
Tecrübeli hoca, "Daha yolun başındayız" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bir-iki maçta takımlar ve futbolcular hakkında kesin yargılara varmak doğru değil. Önümüzde daha 33 haftalık bir maraton var. Her takımın zaaf göstereceği maçlar olacak. Biz şu anda hazır olarak değerlendiriliyoruz. Bizim şu anda hazır olmamız önemli. Gayet tabii, başlangıç önemli ama bitirmek daha önemlidir. Biz sonuna bakarız.

'İyi mal pahalıdır'
Bu sezon geniş bir kadromuz var. Forma savaşı vermek için mücadele eden futbolcular kadar ben de yoruluyorum. Hakan ve Oktay çalışmalara geç katıldıkları için henüz fizik olarak hazır değiller. Zamana ihtiyaçları var. Glasgow'da gol atmayı başaramadık, ama yenilmedik de. Burada atacağız. Rövanş maçında tribünler dolacaktır. İyi mal pahalı olur. Bilet fiyatları bence anormal pahalı değil."

HAYDAR PINARCI

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır