kapat
15.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Sağlık sektöründe çalışanlara 2002'de zorunlu hizmet getiriliyor
Sağlık Bakanı Osman Durmuş, 2002 yılından itibaren sağlık sektöründe çalışanlar için mecburi hizmet getirileceğini açıkladı. Durmuş, bu nedenle tayinlerin ertelendiğini söyledi. Ağrı'da temaslarda bulunan Bakan Durmuş'un konvoyunda üzücü bir kaza meydana geldi. Eskortların yolu boşaltması için uyardığı araç şarampole yuvarlandı, 4 kişi yaralandı.

RTÜK üyesi Arif Özkök kalbine yenik düştü
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi Arif Özkök, kalp krizi sonucu kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özkök, SSK Genel Müdür Yardımcılığı, Milli Eğitim Bakanlığı Danışmanlığı ve Talim Terbiye Kurulu Uzmanlığı görevlerinde bulunmuştu. Meclis açıldıktan sonra, Özkök'ün yerine yeni üye seçilecek.

Ak Parti'ye geçen ilk milletvekili Şanlıurfa milletvekili İzol
Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, Ak Parti kurulduğu gün bu partiye transfer oldu. İzol, TBMM Başkanlığı'na sunduğu dilekçede, "21. Dönem Bağımsız Şanlıurfa Milletvekiliyim. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katıldım" dedi. Çok sayıda milletvekilinin de bugün Ak Parti'ye katılacağı bildirildi.

Melih Gökçek, Ak Parti'ye girmiyor: Yeni bir yol çizeceğiz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti'ye girmeyi düşünmediğini açıkladı. Partinin kurucu ve milletvekillerinin FP'lilerden oluştuğunu ve FP'nin oylarına dayalı olarak kurulduğunu söyleyen Gökçek, "Arkadaşlarla gelişmeleri değerlendirip, yeni bir yol çizip, siyasette onun içinde yer alacağız" dedi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır