kapat
15.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Pozitif enerji hayatını kararttı


Evini Çin felsefesi Feng-Shui'ye göre düzenleyen İngiliz kadının başı felaketten kurtulmadı. 4 kez trafik kazası geçirdi, kocasından boşandı....
Herşey, Londra'da yaşayan 44 yaşındaki İngiliz Annette Radley'in, bir arkadaşından duyduğu Feng-Shui tarzı yaşam biçmine merak sarmasıyla başladı.

Zira Uzakdoğu'dan tüm dünyaya yayılan, Feng-Shui hayata daha olumlu bakmayı sağlıyor, mutluluğun ve başarının sırrını müjdeliyordu! Bunun için yaşam mekanının farklı bir şekilde tasarlanması gerekiyordu. 3 çocuk annesi, sıradan ev kadını Annette Radley, tam 500 doları (yaklaşık 700 milyon lira) gözden çıkararak bir şirketle anlaştı.

BOŞANMASINA NEDEN OLDU
İşe girişen firma 5 odalı lüks apartman dairesinde her yeri alt üst etti. Tüm odalardaki aynaların yeri değiştirildi. Ahşap eşyaların üstüne kelebekler çizildi, gümüşler de bir sepete tıkıldı. Bundan sonra Radley'in başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi!

Önce 20 yıllık eşi Tony'le kavga etmeye başladı. Sonra eşi işinden oldu. Talihsiz kadın 1 ay içinde tam 4 kez trafik kazası geçirdi. Ufak sıyrıklarla kurtulan "feng-shuizede" kocasından da boşandı. 6 ayda yaşamına bir sürü felaketi sığdıran Radley firmadan şikayetçi: "İşi cahilce yaptılar. Eşyalarla gereksiz oynayıp pozitif enerjiyi yok ettiler."

Feng Shui nedir?
Rüzgar ve su anlamına gelen Feng Shui'yi Çinliler ve Uzakdoğulular yüzyıllardan beri doğa ile uyum içinde yaşamak için kullandı. Feng Shui'nin altında yatan mantık insanın çevreyle uyum içinde yaşarken kendisini çevreleyen pozitif enerjiyi kendi yararına kullanabilmesidir. Tek başına bir kazanç sağlamayan Feng Shui sayesinde evin, ofisin etrafında dolaşan enerji insan kendine yararlı kullanabilir. Böylelikle kötü şans kapıyı çaldığında zarar en aza indirilebilir. Feng Shui'yle ilgili ayrıntılı bilgi www.fengshui-tr.com sitesinden edinilebilir.

SELAHATTİN DUMAN NE DEMİŞTİ?
(...) Şimdi de "Feng Shui" diye bir düzen çıktı başımıza..

İsmine bakıp da İstanbul'da yeni açılan bir Japon lokantası sanmayın.. Bu "Feng Shui" dedikleri bir tür dekorasyon tekniği.. Kötü giden evlilikleri konusunda muskacılardan umudu kesen sersem çiftlere uygulanıyor..

İnsan bedeni üzerinde gözle görülür bir yan etkisi yok.. Daha çok cüzdana hasar veriyor..

(...) Lügatçe meali "Rüzgar ve su" demeye gelen Feng Shui tekniğinin mantığına göre modern ev hayatı aşkı ve cinselliği yok ediyor.. Özellikle yeni mekanlarda ebeveyn yatak odasının içinde bulunan tuvalet düzeni, romantizmi yok ediyor..

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır