kapat
15.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

30 litrelik şişeye girecek


30 litrelik bir şişenin içine girerek yaptığı şovlarla tanınan 'Şişe Adam' lakaplı Arjintinli yoga ustası Hugo Zamoratte Türkiye'ye geliyor
Ünlü Arjantinli yoga ustası Hugo Zamoratte Beylikdüzü'ndeki eğlence merkezi Tatilya'nın konuğu olarak İstanbul'a geliyor. Zamoratte, 17 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında devam edecek şovunda kendini 30 litrelik bir şişeye sığdıracak.

Türkiye'deki izleyicilerle ilk defa buluşacak olan Hugo Zamoratte, nam-ı diğer 'Şişe Adam' dünyanın en dar yerinde gösteri yapan kişisi olarak tanınıyor. İstanbul'da bulunduğu süre içinde her gün 15.00 ve 20.00 saatleri arasında gösteri yapacak olan Şişe Adam hiç de genç sayılmaz. 54 yaşındaki yoga ustasının vücudunu şekilden şekile sokarak yaptığı gösteriler büyük beğeni ve şaşkınlıkla izleniyor.

Şişe Adam, 1954-1963 yılları arasında yüzme ve jimnastik dallarında Arjantin milli takım formasını giymiş ünlü bir sporcu. Yaptığı birbirinden ilginç şovlarla geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Şişe Adam'ın gösterileri BBC, ARD, ZDF, RAI UNO ve ABC gibi dünyaca ünlü televizyon kanallarında da gösteriliyor.

Bülent GÜNAL

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır