kapat
12.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Nouma kim?


Taraftarın Nouma baskısını medya kışkırtıyor. O kim ki? Geçen sezon ne yaptı?
Takımda liderlik yapacak bir isim henüz bulamadım. Bunu zaman belirleyecek

İlhan çıktı, böyle oldu
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, dün idmandan sonra bir basın toplantısı düzenleyerek Trabzonspor maçını ve takımının son durumunu değerlendirdi. "Yenilginin sorumlusu biziz" diyen Alman hoca sonucun kendileri için sürpriz olduğunu belirtirken sözlerini şöyle sürdürdü: "Özellikle ilk 20 dakika iyiydik. İlhan'ın sakatlanıp çıkması ritmimizi bozdu. Trabzon'un sert oyununa da karşılık veremedik

Nouma'yı medya istiyor
Sahaya tek yabancıyla çıkmak zorunda kaldık. Ronaldo hazır değildi, Veit de sakattı. Sadece Baya'yı ilk 11'e alabildik. Stavrum da sonradan oyuna girdi ve ellerinden geleni yaptılar. Taraftarın Nouma isteğinin nedeni medya. O da, spekülasyon yaratıp malzeme oluyor. Nouma geçen yıl takıma ne verdi? Koca bir sezon boyunca Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde başarılı olması için ne yaptı?

Henüz bir lider çıkmadı
Takımda bir lider bulamadık. Yaş ortalaması 25.5 olan genç bir kadroya sahibiz. Kaptan sahada lider olacak diye bir şart yok. Köln'de Littbarski kaptan ama Olssen liderdi. Buchwald'ın kaptanlığını yaptığı Stuttgart'ta saha içindeki lider Sammer'di. Bugün Nihat kaptan çıkar, ama sahada başka bir futbolcu lider olabilir. Ümit'te liderliği yüklenmek için potansiyel var. Ama bu zamanla olacak bir şey

Fevzi kendiyle barışmalı
Penaltı kesin bir gol değildir. Dün kaçtı, önceden de kaçmıştı, yarın da kaçabilir. Penaltıyı hisseden atar. Ahmet de yine atabilir. İkinci golden sonra Fevzi eleştirildi. Biz Fevzi'ye destek oluruz. Ancak onun kendisiyle barışık olması gerekir. Hataları ortada konuşmaktan hoşlanmıyorum. Geçmişte frikikten yenen bir gol için 'Kaleci bu topu tutabilirdi' demiştim. Bu açıklamam 3-4 ay malzeme olmuştu."

Ahmet: Penaltı mı, asla!
Bu arada, Trabzonspor maçında kaçırdığı penaltı nedeniyle eleştirilen Ahmet Dursun, dün Fulya'da yaptığı açıklamada, "Bundan sonra penaltı atışlarını kullanmayacağım" dedi. Yıldız futbolcu, "O anda penaltıyı atacağıma inanıyordum. Ancak çok kötü bir vuruş yaptım. Taraftarlardan özür diliyorum. Ama bu kadar eleştiriyi hak etmedim. Bundan sonra penaltı atmayacağım. Bu strese de girmeyeceğim" ifadesini kullandı.

FATİH DOĞAN

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır